آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت مرغ و کاری ؛ غذای خوشمزه هندی

غذاهای هندی معمولا با ادویه‌های متنوع و مخصوص به خود که خواص درمانی زیادی دارند تهیه می‌شوند و ترکیب طعم‌ ادویه‌ها با یکدیگر جادو می‌کند. خورشت مرغ و کاری یکی از همان غذاهاست که یک طعم متفاوت از مرغ ولی فوق‌العاده خوشمزه به شما هدیه می کند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ خورشت مرغ و کاری با رسپی های مختلفی تهیه می شود که امروز قصد داریم رسپی اصلی این غذا را به شما آموزش دهیم. با ما همره باشید.

بیشتر بدانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه کبسه مرغ ؛ غذای خوشمزه و معطر عربی

آموزش آشپزی / طرز تهیه مرغ پنیری؛ ساده، فوری و خوشمزه

مواد اولیه
سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
روغن ۴ قاشق سوپ‌خوری
پودر بادام هندی ۵۰ گرم
زنجبیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر هل ۱/۴ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای‌خوری
پودر کاری ۱ قاشق سوپ‌خوری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری
جوز هندی ۱/۴ قاشق چای‌خوری
آبلیمو ۱-۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه خورشت مرغ و کاری

پیاز را ریز نگینی خرد و سرخ کنید.

سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مربعی خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.

سپس ادویه های زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل، پودر هل، پدر کاری، نمک و جوز هندی را اضافه کنید و تفت دهید.

پودر بادام هندی را بعد از اینکه مرغ ها خوب تفت خوردند اضافه کنید. البته برای زیبایی خورشت، یک مشت هم مغز بادام هندی بریزید و یک دیقه تفت دهید و آب جوش را اضافه کنید تا جایی که آب روی گوشت بگیرد. زیر حرارت را زیاد کنید و وقتی اگر مجددا جوش آمد زیر حرارت را کم کنید تا کم کم بپزد. حدود یک ساعت برای پخت به زمان احتیاج دارد.

وقتی خورشت پخت ۲ قاشق سوپ خوری آب لیمو تازه اضافه کنید و آن را سرو کنید. نوش جان.

انتهای پیام/

کد خبر: 1277584

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =