نوری: عارف غلامی در حد و اندازه‌های استقلال نیست

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: بازیکنانی که قرارداد صد میلیاردی می‌بندند، حق اشتباه ندارند و بازیکنی که برای استقلال بازی می‌کند باید بداند نماینده میلیون‌ها استقلالی است و باید بهترین عملکرد خودش را ارائه دهد.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، محمد نوری پیشکسوت تیم فوتبال استقلال با اشاره به دیدار آبی‌پوشان مقابل تراکتور در هفته نخست لیگ برتر باشگاه‌های ایران، اظهار کرد: این بازی از اهمیت زیادی برخوردار است، آبی‌پوشان پس از شکست در سوپرجام مقابل تراکتور، فرصت جبران دارند، استقلال باید به پیروزی رسیده و سه امتیاز کامل را کسب کند تا با انگیزه و توان بیشتری لیگ را ادامه دهد.

بیشتر بخوانید:

پیشنهاد استقلال؛ معاوضه آل‌کثیر با مهاجم لیگ برتری

وی افزود: استقلال در نیمه اول مقابل تراکتور نمایش چندان بدی نداشت، اما در نیمه دوم ضعیف بود. تراکتور توپ و میدان را در اختیار گرفت و استقلال به بازی دفاعی روی آورد، اینکه آبی‌پوشان حتی یک فرصت گلزنی بر روی دروازه حریف خلق نکند اتفاق خوشایندی محسوب نمی‌شود. آبی‌ها باید سبک بازی خود را مقابل تبریزی‌ها در لیگ تغییر دهند.

پیشکسوت استقلال خاطرنشان کرد: هواداران به ساپینتو علاقه زیادی دارند، او در سخت‌ترین شرایط که مربیان و بازیکنان خارجی به دنبال فسخ قرارداد با باشگاه‌های خود بودند، تصمیم به عقد قرارداد با استقلال گرفت. مردم این موضوع را درک می‌کنند و به کسی که به کشورش تعصب و علاقه دارد نگاه ویژه‌ای داشته و حامی او هستند.

نوری تصریح کرد: استقلال در خط دفاع ضعف دارد، مدافعان حال حاضر کُند هستند و تیم در خط دفاع به یک بازیکن نیاز دارد که سرعتی بوده و بتواند فضاهای خالی را جمع کند و در کورس با مهاجمان حریف کم نیاورد. اگر استقلال نتواند مدافعی با این خصوصیات جذب کند، در ادامه لیگ متضرر خواهد شد.

وی تاکید کرد: استقلال در دیدار با تراکتور روی اشتباهات فردی دو گل دریافت کرد، اشتباهات مدافعان باعث شد تا دو بار دروازه آبی‌پوشان باز شود. بازیکنان استقلال که قرارداد صد میلیاردی می‌بندند، حق اشتباه ندارند. بازیکنی که برای استقلال بازی می‌کند باید بداند نماینده میلیون‌ها استقلالی است و باید بهترین عملکرد خود را ارائه دهد، وقتی بازیکن پول خوب می‌گیرد، باید عالی‌ترین کیفیت فنی را داشته باشد.

بازیکن سال‌های دور استقلال در پایان گفت: اینکه گفته می‌شود عارف غلامی به استقلال برمی‌گردد، باید مشخص شود چه کسی خواهان جذب اوست. اگر ساپینتو این بازیکن را می‌خواهد، باید به صورت رسمی و شفاف این موضوع را به اطلاع هواداران برساند تا اگر بعدها اتفاقی افتاد، تبعات این کار را قبول کند. عارف غلامی در حد و اندازه‌های استقلال نیست. این بازیکن فصل پیش در تراکتور نیمکت‌نشین ثابت بود و در این فصل هیچ تیمی او را نخواست، استقلال باید به جای عارف غلامی، مدافعی شایسته جذب کند.

کد خبر: 1277824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =