بیست‌ودومین کنگره دندانپزشکی ترمیمی ایران در اصفهان برگزار شد

مهرداد کاظمیان، دبیر علمی کنگره، با اشاره به جایگاه برتر دندانپزشکی ایران در منطقه و جهان، هوش مصنوعی را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست. وی از پذیرش ۸۰ مقاله از میان ۱۴۰ تا ۱۶۰ مقاله ارسالی خبر داد و افزود: «برنامه‌ها در ۷ سالن همزمان با حضور سخنرانان دعوتی داخلی و خارجی اجرا می‌شود و موضوعات متنوعی در زمینه‌های زیبایی، درمان‌های ترمیمی و عدسی پوشش داده می‌شود.»

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اصفهان، بیست و دومین کنگره انجمن متخصصین دندانپزشکی ترمیمی و زیبایی ایران با موضوع «هوش مصنوعی و دندانپزشکی دیجیتال: فرصت‌ها و چالش‌ها» پس از بیش از ۲۰ سال، برای دومین بار در اصفهان برگزار شد و همزمان با بررسی پیشرفت‌های فناوری در دندانپزشکی، پیامی اجتماعی در خصوص بحران زاینده‌رود را به جامعه منتقل کرد.

این کنگره با همکاری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشکده دندانپزشکی آزاد اسلامی اصفهان و شاخه اصفهان جامعه دندانپزشکی ایران در سالن اجلاس اصفهان برگزار گردید. کامیار فتح‌پور، رئیس کنگره، در مصاحبه‌ اختصاصی با خبرنگار ایسکانیوز با اشاره به پیشرفت‌های سریع علوم در سایه تکنولوژی‌های نوین، هدف اصلی رویداد را بررسی کاربردهای دیجیتال و هوش مصنوعی در درمان‌های دندانپزشکی اعلام کرد.

وی تأکید نمود: «این سیستم‌های درمانی جدید مزایای درمانی زیادی برای دندانپزشک و بیمار ایجاد می‌کنند، اما مطمئناً محدودیت‌ها و مشکلاتی را هم همراه دارند که موضوع اصلی علمی کنگره بر این مبنا قرار گرفته است.» فتح‌پور افزود که علاوه بر محور اصلی، موضوعات متنوع دیگری نیز در سالن‌های متعدد مطرح می‌شود.

 بیست‌ودومین کنگره دندانپزشکی ترمیمی ایران در اصفهان برگزار شد

انتخاب سالن اجلاس اصفهان به عنوان محل برگزاری، با هدف معرفی این مرکز فاخر به عنوان مکانی ایده‌آل برای همایش‌های علمی صورت گرفت. رئیس کنگره توضیح داد: «با توجه به ارزیابی‌های انجام‌شده، این مرکز عظیم مانند نگینی در شهر اصفهان است. علی‌رغم سختی‌های اجرای برنامه در مکان جدید، تصمیم گرفتیم آن را انتخاب کنیم تا مزایای زیادی برای کنگره‌های آینده ایجاد کند.»

مهرداد کاظمیان، دبیر علمی کنگره، با اشاره به جایگاه برتر دندانپزشکی ایران در منطقه و جهان، هوش مصنوعی را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر دانست. وی از پذیرش ۸۰ مقاله از میان ۱۴۰ تا ۱۶۰ مقاله ارسالی خبر داد و افزود: «برنامه‌ها در ۷ سالن همزمان با حضور سخنرانان دعوتی داخلی و خارجی اجرا می‌شود و موضوعات متنوعی در زمینه‌های زیبایی، درمان‌های ترمیمی و عدسی پوشش داده می‌شود.»

 بیست‌ودومین کنگره دندانپزشکی ترمیمی ایران در اصفهان برگزار شد

کاظمیان در خصوص آینده هوش مصنوعی پیش‌بینی کرد: «این فناوری بسیار پیشرفت خواهد کرد؛ همچون موبایل که کارهای زیادی را انجام می‌دهد، در دندانپزشکی هم طراحی، تشخیص و بسیاری از کارهای دستی دیجیتال می‌شود. اما این تحول نیاز به اپراتورهای متخصص را افزایش می‌دهد و درمان‌ها را هم ساده‌تر و هم پیشرفته‌تر می‌سازد، بدون اینکه جایگاه شغلی همکاران متزلزل شود.»

یکی از جنبه‌های برجسته کنگره، پیام اجتماعی در خصوص بحران محیط زیستی زاینده‌رود بود. فتح‌پور این موضوع را «زخمی بر چهره شهر از شرق به غرب» توصیف کرد و گفت: «هر کسی که در اصفهان زندگی می‌کند، این مسئله را می‌بیند؛ بنابراین با تعهد اجتماعی، ویژه‌برنامه‌ای طراحی کردیم.»

وی از تولید محتوای علمی با همکاری کارشناسان برای آگاهی‌رسانی خبر داد که پیش از کنگره در شهرهای مختلف تبلیغ شد. سالن‌های سخنرانی با نام‌هایی چون زاینده‌رود، نیاسر، شادی و خواجو نامگذاری شدند، غرفه‌ای اختصاصی برپا گردید و در روز پایانی، پنل دو ساعته «اصفهان میراث جهانی» با حضور صاحب‌نظران برگزار شد.

فتح‌پور از استمرار برنامه‌های علمی سالانه سخن گفت و افزود: «کنگره‌ها عمدتاً در تهران برگزار می‌شوند، اما خارج از پایتخت هم پیگیری می‌شود و دو بار در اصفهان بوده‌ایم. این بحث محیط زیستی را با کمک انجمن‌های غیردولتی ادامه می‌دهیم تا به نتایج عملی برای احیای زاینده‌رود برسیم.» این رویداد نه تنها پیشرفت‌های دیجیتال در دندانپزشکی را برجسته کرد، بلکه نمونه‌ای از تعهد اجتماعی متخصصان به مسائل شهری بود.

خبرنگار: آرمین شیرزاده

انتهای پیام./

کد خبر: 1285704

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =