غریب‌آبادی: عدم صدور ویزا اقدامی غیرقانونی است

معاون بین‌الملل و حقوقی وزارت امور خارجه گفت: عدم صدور ویزا یک کار غیرقانونی است و فدراسیون فوتبال هم در خصوص تحریم مراسم قرعه‌کشی تصمیم درستی گرفته است.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، کاظم غریب‌آبادی در واکنش به عدم صدور ویزا برای نمایندگان ایران برای حضور در قرعه‌کشی جام جهانی 2026 اظهار داشت: من در این زمینه پیگیری نداشتم و باید از مسئولان ذیربط بپرسید. طبیعتا عدم صدور ویزا یک کار غیرقانونی است و کشورهایی که میزبان مسابقات هستند مسئولیتی دارند و باید آن را ایفا کنند و زمینه‌ای را برای حضور همه تیم‌ها فراهم کنند. طبیعتا ایران هم اعتراض لازم خودش را انجام داده و فکر می‌کنم فدراسیون هم در خصوص تحریم قرعه‌کشی تصمیم درستی هم گرفته شده است، وقتی به یک نفر ویزا می‌دهند آن فرد می‌تواند تصمیم بگیرد که شرکت کند یا نکند.

بیشتر بخوانید:

غریب آبادی: آینده خزر باید بر صلح، همکاری، رفاه و مشارکت برد برد استوار شود

وی ادامه داد: طبیعتا ما اعتراض‌مان را دنبال می‌کنیم تا شرایط برای حضور ورزشکاران ایرانی در مسابقات مختلف فراهم شود. کشورها نباید از میزبانی خود سوءاستفاده کنند و یک حرکت ناشایست است که با ندادن ویزا به برخی از کشورها از این موضوع سوءاستفاده می‌کنند که یک کار نادرست است. البته این شرایط نباید در انگیزه ورزشکاران ما تاثیری بگذارد، طبیعتا رویدادهای ورزشی بسیاری در سطح جهان برگزار می‌شود و ان‌شاءالله نمایندگان ما بتوانند افتخارات زیادی برای کشور ما به دست بیاورند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1288899

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =