فیلیک دیوار سیمئونه را شکست

در جدال تهاجمی‌ترین خط حمله و مستحکم‌ترین خط دفاع لالیگا، بارسلونا با کامبکی تماشایی اتلتیکوی آماده‌ی سیمئونه را ۳–۱ شکست داد تا هم صدر جدول را پس بگیرد و هم برتری هانسی فلیک در دوئل‌هایش با اتلتیکو را تداوم بخشد.

به گزارش گروه ورزش ایسکانیوز، دیدار بهترین خط حمله و بهترین خط دفاع این فصل لالیگا اسپانیا با نتیجه سه بر یک به سود بارسلونا به پایان رسید. برای بارسلونا، رافینیا، دنی اولمو و فران تورس گل زدند و برای اتلتیکو مادرید، آلخاندرو بائنا موفق به گلزنی شد.

رافینیا تازه از مصدومیت برگشته بازگشت شکوهمندی داشت و توانست با بازوبند کاپیتانی اولین گل تیمش را به ثمر برساند. ماشین گلزنی بارسلونا، رابرت لواندوفسکی، در این بازی یک پنالتی را از دست داد تا دوباره حاشیه‌ها درباره جدایی احتمالی او داغ شود. اتلتیکو که این روزها فرم خیلی خوبی داشت، پس از هفت پیروزی متوالی، در نیوکمپ به مصاف بارسلونا و هانسی فلیک رفت و بالاخره طعم شکست را چشید. حالا هانسی فلیک چهار بازی پیاپی است که به دیگو سیمئونه و اتلتیکو مادرید نباخته و تنها باختش مقابل تیم سیمئونه مربوط به اولین تقابلشان و باخت دو بر یک بارسلونا است.

نکته جالب در مورد مصاف‌های این دو تیم، کامبک‌های پرتعداد آن‌ها مقابل یکدیگر است،به طوری که در این بازی‌هم کامبک بارسلونا را مقابل تیم سیمئونه مشاهده کردیم.

در مجموع، از زمان پیوستن هانسی فلیک به بارسلونا، این دو تیم پنج بار به مصاف هم رفته‌اند؛ سه پیروزی برای بارسلونا، یک پیروزی برای اتلتیکو و یک تساوی. بازی‌ها همیشه پرگل و جذاب بوده و میانگین ۴.۴ گل در هر بازی را شاهد بوده‌ایم.

بارسلونا با این پیروزی، با یک بازی بیشتر و چهار امتیاز برتری نسبت به رئال مادرید به صدر جدول می‌رود و حالا منتظر نتیجه رقیب دیرینه‌اش است.

اتلتیکو مادرید هم با ۳۱ امتیاز در رده چهارم جدول باقی می‌ماند و منتظر لغزش ویارئال میماند.

خبرنگار: سید امیررضا میرباقری

انتهای پیام/

کد خبر: 1289268

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =