کتاب جوهره فرهنگ و موتور محرک توسعه است

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه «فرهنگ موتور محرک توسعه است»، کتاب را جوهره این فرهنگ دانست و گفت: هر جامعه‌ای که با کتاب مأنوس باشد، مسیر پیشرفت را سریع‌تر طی خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از استان کرمانشاه؛ منوچهر حبیبی، استاندار کرمانشاه در مراسم افتتاح نمایشگاه سراسری کتاب کرمانشاه با تاکید بر نقش بنیادین فرهنگ در مسیر توسعه اظهار کرد: هر جامعه‌ای که فرهنگ در آن برجسته شود، مسیر توسعه را سریع‌تر طی خواهد کرد.

استاندار کرمانشاه «کتاب» را بطن و متن فرهنگ دانست و افزود: رمز پیشرفت در کتاب نهفته است؛ در همه حوزه‌ها، اقتصادی، اجتماعی و عمرانی، کتاب پایه و اساس حرکت رو به جلو است و باید جایگاه آن در خانواده‌ها بیش از پیش تقویت شود.

منوچهر حبیبی با مقایسه حوزه‌های عمرانی و فرهنگی گفت: در عمران، می‌توان جایگزین‌هایی برای کمبودها در نظر گرفت؛ اما فرهنگ جایگزین ندارد و فرهنگ باید ناب و برجسته باشد و کتاب جوهره این فرهنگ است.

وی با اشاره به اینکه از رویدادهایی که نام کرمانشاه را در سطح ملی و بین‌المللی برجسته کنند حمایت خواهد کرد، افزود: هیچ محدودیت مالی برای حمایت از رویدادهای فاخر فرهنگی نداریم، اما این رویدادها باید در شأن استان و اثرگذار باشند.

حبیبی با تاکید بر نقش کتاب در ارتقای دانایی و توانایی جامعه گفت: دانایی از دل کتاب بیرون می‌آید. اگر دنیا و اقتصاد و پیشرفت می‌خواهیم یا اگر به دنبال سعادت اخروی هستیم، مسیر آن از کتاب می‌گذرد.

استاندار کرمانشاه با اشاره به حدیث پیامبر اکرم(ص) درباره تمسک به قرآن و اهل‌بیت(ع) گفت: کتاب هم دنیایی است و هم اخروی و باید به آن توجه ویژه داشت.

وی با اشاره به ظرفیت‌های ادبی و فرهنگی استان افزود: کرمانشاه خاستگاه نویسندگان و بزرگان فرهنگ است و این ویژگی‌ها ایجاب می‌کند که توجه ما به کتاب و مطالعه مضاعف باشد.

حبیبی میزان مطالعه را یکی از شاخص‌های اصلی توسعه دانست و گفت: کشورها را بر اساس شاخص‌های توسعه می‌سنجند و یکی از مهم‌ترین آن‌ها میزان مطالعه مردم است و بنابراین باید ذائقه مطالعه را در میان فرزندان و خانواده‌ها تقویت کنیم.

وی نمایشگاه کتاب کرمانشاه را «مطالبه مردم و فرهنگ‌دوستان» دانست و از برگزارکنندگان آن قدردانی کرد.

استاندار کرمانشاه گفت: امیدوارم نمایشگاه کتاب زمینه‌ساز توسعه فرهنگ مطالعه در استان باشد و همه ما باید به اهمیت کتاب واقف باشیم و آن را در سبد فرهنگی خانواده‌ها جای دهیم.

پانزدهمین نمایشگاه سراسری کتاب کرمانشاه با مشارکت ۳۲۰ ناشر از سراسر کشور در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی کرمانشاه واقع در پارک شاهد پذیرای علاقه‌مندان است.

این نمایشگاه از ۱۴ تا ۲۰ آذرماه هر روزه از ساعت ۹ الی ۱۲ و ۱۵ تا ۲۰ پذیرای بازدید عموم است. علاقمندان می توانند کتب مورد نیاز خود را با ۲۰ درصد تخفیف خریداری کنند.

خبرنگار: رضا اسدزاده

انتهای پیام/

کد خبر: 1289523

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =