باید ضربه‌ای قاطع به دشمنان بزنیم تا دیگر جرئت حمله نداشته باشند

نماینده تهران گفت: باید ضربه‌ای قاطع به دشمنان بزنیم تا دیگر جرئت حمله نداشته باشند. جمهوری اسلامی زمان پایان جنگ را تعیین می‌کند؛ چاره‌ای جز تحمیل آن نداریم. در جنگ ۱۲ روزه بدون تحمیل هزینه اضافی به دشمن جنگ را تمام کردیم اما دوباره حمله کردند.

حسین صمصامی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایسکانیوز، با تأکید بر اراده ایران برای تعیین زمان پایان جنگ گفت: این جنگ تحمیلی است و دشمن با اهدافی چون تغییر رژیم و اشغال منابع نفتی (مانند ونزوئلا) آغاز کرد، اما ناکام ماند. اکنون دشمن به دنبال اهداف جدید است. خسارات واردشده باید جبران شود؛ دشمنی غیرقابل اعتماد، دروغگو و بی‌رحم روبه‌رو هستیم که دو بار در حین مذاکرات به ما حمله کرد. چگونه می‌توان به آتش‌بس اعتماد کرد؟

وی افزود: آتش‌بس، فرصتی برای تجدید قوای دشمن و غافلگیری ماست. باید ضربه‌ای قاطع به دشمنان بزنیم تا دیگر جرئت حمله نداشته باشند. جمهوری اسلامی زمان پایان جنگ را تعیین می‌کند؛ چاره‌ای جز تحمیل آن نداریم. در جنگ ۱۲ روزه بدون تحمیل هزینه اضافی به دشمن جنگ را تمام کردیم اما دوباره حمله کردند.

نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در ادامه با اشاره به احتمال شعله‌ورتر شدن جنگ و نابودی زیرساخت‌های منطقه‌ گفت: اقدامات دشمن، جنگ را شعله‌ورتر کرده است. ما دو راه داریم: یکی مذاکره برای جلوگیری از حمله به زیرساخت‌ها – که تسلیم است و شرایطی تحمیل می‌کند که دوباره تهدید آغاز شود. شرط دشمن، همان چیزی است که جنگ را شروع کرد. ترامپ جنگ را کاسبی می‌بیند و هدفش منابع نفتی ایران است؛ تسلیم، هزینه‌ای سنگین‌تر از ضربه به زیرساخت‌ها دارد.

صمصامی در پایان افزود: باید اعلام کنیم اگر زیرساخت‌های ما را بزنند، زیرساخت‌های‌شان را می‌زنیم. آمریکا دور است، اما همسایگان میزبان پایگاه‌هایش آسیب‌پذیرند – بدون صدمه مستقیم به آمریکا، که فردا بازسازی‌شان می‌کند. ما باید ابزارهایی برای تهدید زیرساخت‌های آمریکا داشته باشیم.

انتهای‌پیام/

کد مطلب: 1300724

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha