همدان جزو سه مقصد برتر مسافران نوروزی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: این استان تا به امروز، جزو سه استان برتر مقاصد سفرهای نوروزی کشور قرار دارد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان؛ محسن معصوم‌علیزاده در نشست ستاد اجرایی خدمات سفر استان همدان، اظهار کرد: تاکنون ۱۰ تا ۱۵ درصد ظرفیت اقامتی استان مورد استفاده مسافران نوروزی قرار گرفته است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان ادامه داد: براساس اعلام ستاد اجرایی خدمات سفر کشور، همدان جزو سه استان اول در مقاصد سفرهای نوروزی کشور قرار دارد.

او تصریح کرد: بنا بر گزارش اداره‌کل فناوری اطلاعات بیش از ۴۰۰ هزار موبایل روشن به ظرفیت موبایلی استان اضافه شده که نشان‌دهنده تردد و حضور قابل توجه هموطنان در همدان است‌.

معصوم‌علیزاده با بیان اینکه با همراهی و همدلی دستگاه‌های اجرایی و مدیریت ارشد استان آمادگی کامل برای میزبانی مسافران وجود دارد، گفت: وضعیت خدمات‌رسانی در استان مطلوب است و آمادگی پذیرش حجم بیشتری از مسافران را داریم.

این مسوول اظهار کرد: برای نوروز ۱۴۰۵ رویدادهای متنوع گردشگری و فرهنگی پیش‌بینی شده بود که به دلیل شرایط جنگی کشور تمام برنامه‌ها لغو شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی استان همدان اضافه کرد: در حال حاضر ۱۵ کمیته در ستاد اجرایی خدمات سفر فعال هستند و خدمات‌رسانی به هموطنان را بی وقفه انجام می‌دهند.

معصوم‌علیزاده در پایان خاطرنشان کرد: اماکن تاریخی استان از دوم فروردین بازگشایی شده و میزبان علاقه‌مندان به تاریخ و تمدن ایران زمین هستند.

خبرنگار: نازنین مولایی‌منظر

انتهای پیام./

کد مطلب: 1300789

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha