تجلی روحیه جهادی در «جنگ تحمیلی سوم»/ مجاهدت ۶۰ روزه دانشگاهیان بوشهر در صف مقدم خدمت به مردم

آیین تجلیل از خادمان و جهادگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر با حضور مسئولان این دانشگاه برگزار شد. این مراسم که به پاس بیش از دو ماه خدمت بی‌منت و شبانه‌روزی ارکان مختلف دانشگاه در عرصه‌های اجتماعی و مذهبی برپا شده بود، مجالی فراهم کرد تا ابعاد جدیدی از نقش‌آفرینی «دانشگاه حل مسئله» در تراز انقلاب اسلامی تبیین شود.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بوشهر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین سید عبدالجلیل حسینی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر در مراسم تجلیل از فعالان موکب دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر در تجمعات شبانه، با تاکید بر لزوم ترویج فرهنگ قدردانی از مجاهدت‌های مخلصانه، به تشریح ابعاد این حرکت جهادی پرداخت.

تجلی روحیه جهادی در «جنگ تحمیلی سوم»

حجت‌الاسلام حسینی در ابتدای این نشست با اشاره به شرایط حساس کنونی و لزوم حضور فعال نخبگان و دانشگاهیان در عرصه‌های اجتماعی اظهار کرد: امروز کشور در شرایطی است که می‌توان از آن به عنوان "جنگ تحمیلی سوم" یاد کرد؛ عرصه‌ای که در آن دشمن با تمام قوای خود، ایمان و امید جامعه را هدف قرار داده است. در این کشاکش سختی‌ها و بلایاست که جوهره و باطن حقیقی انسان‌ها نمایان می‌شود.

وی با تمجید از پایداری مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر افزود: بسیار خرسندیم که بگوییم مجموعه مجاهد دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر، بیش از ۶۰ شبانه‌روز متوالی در صحنه حاضر بوده و در صف مقدم خدمت‌رسانی ایستاده است. در شرایطی که شاید بسیاری در معرکه حضور نداشتند یا حرکتی انجام نمی‌دادند، عزیزان دانشجو وسط میدان ماندند و این نشان‌دهنده عظمت روحی و ایمان والای آنان است.

مسابقه برای خیر؛ وظیفه انقلابی دانشگاه

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با اشاره به آموزه‌های قرآنی در خصوص پیشی گرفتن در کارهای نیک، خاطرنشان کرد: انسان باید در مسیر خیر با دیگران مسابقه بدهد. وظیفه تک تک مسئولین دانشگاهی و کشوری این است که قدردان این زحمات باشند امام راحل (ره) فرمودند که ما باید همواره وسط میدان باشیم و امروز شاهدیم که بدنه دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر دقیقاً به این تکلیف عمل کرده است.

وی ادامه داد: اعلام و بیان نعماتی که خداوند به ما ارزانی داشته، یک ضرورت است. باید برکت انقلاب اسلامی و ثمرات تربیت در مکتب امام (ره) را فریاد زد. امروز دانشگاه آزاد اسلامی بوشهر به واسطه فعالیت‌های خیرخواهانه و جهادی‌اش، نقل محافل شده و الگویی برای دیگر مجموعه‌هاست.

تجلی روحیه جهادی در «جنگ تحمیلی سوم»/ مجاهدت ۶۰ روزه دانشگاهیان بوشهر در صف مقدم خدمت به مردم

سه ضلع طلایی خدمت: دانشجو، استاد و کارکنان

حجت‌الاسلام حسینی در ادامه به نقش تفکیک‌شده ارکان دانشگاه در این مسیر اشاره کرد و گفت: این حماسه خدمت‌رسانی بر سه پایه استوار بود؛ نخست دانشجویان عزیز ما که با شور انقلابی، قوام معنوی و پویایی خود، موتور محرک این حرکت بودند. این جوانان برکت انقلاب و میوه‌های شجره طیبه امام (ره) هستند.

وی افزود: گروه دوم، اساتید گرانقدر بودند که علاوه بر سنگر علم، در برپایی و حمایت از موکب‌ها و هدایت معنوی جریان خدمت سنگ تمام گذاشتند. سرانجام گروه سوم، همکاران و کارکنان شریف ما بودند که در بخش‌های تدارکاتی، لجستیک، ترابری، مخلصانه و بی‌ادعا کار را جلو بردند و اجازه ندادند در هیچ مرحله‌ای توقف ایجاد شود.

اتحاد مقدس؛ راه مقابله با وسوسه‌های شیطان

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، «وحدت» را کلیدواژه پیروزی در مسیر پیش‌رو دانست و تصریح کرد: شیطان همواره از درِ تفرقه وارد می‌شود. هر جا دلهایمان از هم دور شد، شیطان رخنه می‌کند؛ اما وقتی در سختی‌ها دلها به هم گره می‌خورد، "امت وسط" شکل می‌گیرد. امروز مقام معظم رهبری نیز بیش از هر چیز بر اتحاد تاکید دارند.

وی در پایان این مراسم خاطرنشان کرد: این اتحاد مقدس در کار باید حفظ شود. نباید خسته شویم؛ چرا که شما ثابت کردید پای کار نظام و انقلاب هستید و منتظر نمی‌مانید کسی دستتان را بگیرد تا حرکت کنید، بلکه خودتان پیش‌رو و جریان‌ساز هستید. به همه شما خداقوت می‌گویم و ان‌شاءالله در این مسیر متحدانه، گام‌های بلندتری به سوی جلو برداریم.

خبرنگار: علیرضا مرشدی

انتهای خبر/

کد مطلب: 1304772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha