اردبیل به قطب ترانزیت داده کشور تبدیل می‌شود

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با اعلام آمادگی طرف آذربایجانی برای همکاری مشترک، امکان انتقال ترافیک داده کشور از مسیر جمهوری آذربایجان به اروپا فراهم می‌شود که اردبیل را به یکی از مهم‌ترین قطب‌های ترانزیت داده کشور تبدیل خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ظهر امروز در نشست پیگیری مصوبات سفر استانی به اردبیل اظهار کرد: اجرای طرح ایجاد دومین مرکز زیرساختی ارتباطات در استان اردبیل از امروز آغاز شده است و این مرکز نقش مهمی در توسعه کریدور ترانزیت داده کشور ایفا خواهد کرد.

وی همچنین گفت: با اعلام آمادگی طرف آذربایجانی برای همکاری مشترک، امکان انتقال ترافیک داده کشور از مسیر جمهوری آذربایجان به اروپا فراهم می‌شود که اردبیل را به یکی از مهم‌ترین قطب‌های ترانزیت داده کشور تبدیل خواهد کرد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: قرارگرفتن اردبیل در جایگاه دوم کشور از نظر رشد پوشش فیبر نوری، نتیجه هم‌افزایی استانداری، دستگاه‌های اجرایی و اپراتورهای ارتباطی است و این روند باید تا تحقق پوشش حداکثری ادامه یابد.

هاشمی تأکید کرد: مجتمع ICT استان اردبیل در هفته دولت افتتاح می‌شود، توسعه عدالت ارتباطی، تکمیل پروژه‌های فیبر نوری و ارتباطات روستایی، ایجاد زیرساخت‌های جدید مراکز داده و اجرای پایلوت شهر هوشمند در سرعین از اولویت‌های وزارت ارتباطات در استان است.

انتهای خبر/

کد مطلب: 1312639

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha