به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، علی نیکزاد، صبح امروز در جمع خبرنگاران با تأکید بر ضرورت توسعه زیرساختهای فرهنگی در مناطق کمتر برخوردار، گفت: پروژه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در محلات سیزدهگانه وحدت با پیشرفت مطلوبی در حال اجراست و با تأمین بهموقع اعتبارات، تلاش میکنیم این مجموعه فرهنگی در آینده نزدیک به بهرهبرداری برسد.
وی افزود: این پروژه در زمینی به مساحت حدود یکهزار و ۲۰۰ مترمربع و با برآورد اعتباری بیش از ۴۰ میلیارد تومان در حال احداث است که تاکنون ۱۲ میلیارد تومان از محل اعتبارات در اختیار اینجانب در حوزه بازآفرینی شهری محلات سیزدهگانه به آن اختصاص یافته است.
نائبرئیس اول مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تأمین اعتبار این پروژه بهصورت مشترک توسط اینجانب، استانداری اردبیل و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان انجام میشود، اظهار کرد: با تکمیل این مجموعه، بستر مناسبی برای توسعه فعالیتهای آموزشی، فرهنگی و هنری کودکان و نوجوانان منطقه فراهم خواهد شد.
نیکزاد خاطرنشان کرد: تقویت زیرساختهای فرهنگی، سرمایهگذاری برای آینده کشور است و حمایت از کودکان و نوجوانان، بهویژه در مناطق کمتر برخوردار، از اولویتهای جدی در حوزه توسعه و بازآفرینی شهری به شمار میرود.
خبرنگار: هاجر گل محمدی
انتهای خبر/
نظر شما