به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، داریوش لهراسبی، رئیس اداره آموزش و پرورش شهرستان نوشهر با اشاره به برنامهریزیهای انجامشده برای آغاز سال تحصیلی جدید اظهار کرد: جلسات مختلفی برگزار شده و هدف اصلی ما این است که کلاسهای درس بهصورت حضوری برگزار شود؛ با این حال، در کنار آموزش حضوری، سناریوی آموزش مجازی نیز در حال آمادهسازی است تا در صورت بروز شرایطی که برگزاری کلاسهای حضوری را با مشکل مواجه کند، روند آموزش متوقف نشود و دانشآموزان از کلاسهای درس عقب نمانند.
وی افزود: فضاهای آموزشی برای آغاز آموزش رسمی آماده شده و ساماندهی معلمان نیز انجام گرفته است؛ بنابراین هیچ کلاسی بدون معلم نخواهد ماند و هیچ دانشآموزی نیز پشت در کلاس نخواهد ماند.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان نوشهر با اشاره به آمار نیروی انسانی و دانشآموزان این شهرستان بیان کرد: در سال تحصیلی جدید حدود ۲۱ هزار دانشآموز در مدارس دولتی و حدود ۴ هزار و ۲۵۰ دانشآموز در مدارس غیردولتی مشغول به تحصیل خواهند شد.
لهراسبی ادامه داد: حدود یک هزار و ۳۰۰ معلم شاغل دولتی و حدود ۵۰۰ معلم در مدارس غیردولتی فعالیت دارند و حدود ۲۰۰ معلم بازنشسته نیز برای پوشش کسر ساعت معلمان رسمی، با مجموعه آموزش و پرورش شهرستان همکاری خواهند کرد.
وی با بیان اینکه مجموعه آموزش و پرورش نوشهر با ظرفیت حدود ۲ هزار معلم و بیش از ۲۱ هزار دانشآموز سال تحصیلی جدید را آغاز میکند، خاطرنشان کرد: امیدواریم با همدلی و همراهی مجموعه آموزش و پرورش، معلمان، دانشآموزان و خانوادهها، مهرماه خوبی را آغاز کنیم.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان نوشهر در پایان با اشاره به شعار "برای مدرسه، برای ایران" گفت: امیدواریم با حماسه همدلی شکلگرفته، سال تحصیلی جدید را با نشاط، آرامش و آمادگی مناسب آغاز کنیم.
خبرنگار: رسول خواجوند لیکوشی
انتهای پیام/
نظر شما