استقبال ترامپ از شی در هنگام ورود به کاخ سفید

«شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین که در سفری سه‌روزه به آمریکا رفته است، در بدو ورود به کاخ سفید مورد استقبال «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا و «ملانیا ترامپ» بانوی اول آمریکا قرار گرفت.

به گزارش گروه بین‌الملل ایسکانیوز؛ شی جین‌پینگ روز چهارشنبه در نخستین سفر دولتی خود به آمریکا طی ۱۱ سال گذشته به همراه همسرش راهی این کشور شد؛ سفری رسمی که در سایه تنش‌های تجاری و اختلافات ژئوپلیتیکی میان پکن و واشنگتن انجام می‌شود.

نخستین سفر دولتی شی جین‌پینگ به آمریکا در سپتامبر ۲۰۱۵ انجام شد و رئیس‌جمهور چین در آن سفر از شهرهای سیاتل، واشنگتن و نیویورک بازدید کرد و در مجموعه‌ای از برنامه‌های مرتبط با هفتادمین سالگرد تأسیس سازمان ملل متحد حضور یافت.

در هنگام ورود رئیس‌جمهور چین به کاخ سفید سرود ملی این کشور نواخته شد. «جی‌دی ونس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا نیز در مراسم استقبال از رئیس‌جمهور چین حضور دارد.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1319363

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha