مبارزه با استعمار علمی؛ فراتر از مرزهای دانش در ائتلاف جهانی علیه آپارتاید
‌

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، از ضرورت مقابله با انحصار فناوری در جهان گفت و تأکید کرد که ایران همواره با بازتولید قدرت، خود را به عنوان قله‌ای در عرصه دانش به جهانیان معرفی کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، علیرضا فیروزفر رئیس دانشگاه آزاد استان تهران در نشست خبری با محوریت پنجمین کنفرانس بین‌المللی ائتلاف جهانی علیه آپارتاید علمی که در سالن شورای ساختمان تهران مرکزی دانشگاه آزاد برگزار شد گفت:

این یک نشست دانشگاهی است و قطعاً حضور گرم اساتید، دانشمندان، فرهیختگان و متفکران از حوزه‌های مختلف، باعث خواهد شد که ما در کنفرانس مذکور شاهد خروجی‌هایی باشیم که مورد توجه جهانیان قرار می‌گیرند.

‌شکاف فناوری؛ چهره جدید استعمار در جهان

‌رئیس دانشگاه آزاد استان تهران عنوان کرد: خوشبختانه امروزه فهم و درک خوبی از هدف استعمار نوین در جهان صورت گرفته است. در حال حاضر همه اذعان دارند که استعمار در آینده جهان، به دنبال ایجاد آپارتاید است. این نشانه‌ها به قدری بارز هستند که حتی نیازی به مراجعه به سایت‌های رسمی موسسات معتبر علمی و فناوری جهان نیست؛ با این حال، آمارهای ارائه شده توسط این موسسات نیز خود گویای واقعیت است.

‌فیروزفر در ادامه اظهار کرد: باید بررسی کرد که در حال حاضر چه سهمی از فناوری جهان متعلق به چه کشورهایی است؛ این همان حاصل آپارتاید است. اما خوشبختانه ایران عزیز ما همیشه نشان داده است که در هرگونه تحلیل و در هرگونه نوعی از آپارتاید، یک بازتولید قدرت رخ می‌دهد؛ دقیقاً همان اتفاقی که ما شاهد آن هستیم.

‌ایران؛ قله‌ای در عرصه دانش و قدرت

‌رئیس دانشگاه آزاد استان تهران عنوان کرد: ایران، که قله‌های فتح ایران اسلامی است، خود را به جهانیان نشان خواهد داد؛ همان‌گونه که در حال حاضر نیز این حضور و توانمندی را به جهانیان نشان داده است.

در جهان امروز تحریم‌های علمی و فناوری، محدودیت در انتقال دانش و تجهیزات، انحصار دسترسی به فناوری‌های پیشرفته ممانعت از همکاری علمی بین المللی و تهدید و ترور دانشمندان و نخبگان علمی، از جمله موضوعاتی هستند که ضرورت توجه جدی جامعه جهانی به عدالت علمی را آشکار می‌کنند.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1323526

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha