تهران - ایسکانیوز: پرسپولیس این روزها اوضاع نا به سامانی را تجربه میکند و با همین شرایط باید به مصاف لخویا صدرنشین لیگ ستارگان قطر برود. تمام این دل مشغولی‌ها با مصدومیت پیام صادقیان بیش از پیش افزود شد اما حسین عبدی می‌گوید با توجه به اینکه پیام صادقیان در تمرینات گروهی شرکت داشته، به احتمال فراوان در مقابل نماینده قطر بازی خواهد کرد.

آقای عبدی، لخویای قطر را به خوبی آنالیز کرده‌اید؟

بله از زمانی که قرعه‌کشی لیگ قهرمانان آسیا انجام شد، ما حریفان‌مان را به صورت ویژه زیر نظر گرفتیم و به آنالیز همه تیم های همگروه پرداختیم. می‌دانیم فردا بازی سختی خواهیم داشت و باید تلاش بچه ها نسبت به لیگ برتر ایران بیش از پیش باشد.

در چهار بازی اخیر پرسپولیس فقط یک بار موفق به گلزنی شده است. تیم لخویا هم خط دفاعی بسیار قدرتمندی دارد. آیا برنامه ویژه‌ای برای مهاجمان داشتید؟

بله در این چند روز اخیر تمرکز اصلی ما روی مهاجمان تیم بود و با تلاش کادر فنی، روحیه از دست رفته برخی بازیکنان را بازگرداندیم تا برای این دیدار حساس آماده شوند. همین که مهاجمان ما خودشان را در موقعیت گل قرار می‌دهند یعنی 50 درصد کار را به درستی انجام دادند اما باید با گلزنی ثمره تیمی را به دست بیاوریم که متاسفانه با عدم تمرکز و بی دقتی این توپ‌ها تبدیل به گل نشده است.

تمام امید هواداران پرسپولیس به درخشش محمد نوری است. در بازی مقابل صبا یک خط عقب‌تر از همیشه بازی کرد اما از دقیقه 70 به بعد که در پست اصلی‌اش قرار گرفت، نبض حرکتی تیم هم رو به جلو شد . در این دیدار شما باز هم از نوری پشت گابریل استفاده می‌کنید یا باز هم به عنوان هافبک تهاجمی به کار گرفته خواهد شد؟

محمد نوری به دلیل مسئولیتی که دارد، به خط دفاعی هم کمک می‌کند ولی همه ما می‌دانیم که نوری در خط حمله بسیار مفیدتر از خط دفاعی است. فردا نوری به عنوان هافبک تهاجمی به میدان خواهد رفت.

پس به امید کسب سه امتیاز، فردا بازی خواهید کرد؟

بله قطعا باید سه امتیاز بازی را کسب کنیم. درست است که لخویا 15 بازیکن خارجی دارد اما بازیکنان پرسپولیس باید بالاخره از جایی شروع کنند تا تجربه بین‌المللی را با موفقیت پشت سر بگذارند. فوتبال غیر قابل پیش بینی است و اگر بتوانیم 15 دقیقه ابتدایی، فشار حملات لخویا را کنترل کنیم، می‌توانیم با حمایت تماشاگران تاکتیک خود را به حریف دیکته کنیم.

به عنوان سوال پایانی؛ قائم مقام باشگاه بارها از کادر فنی حمایت کرده است اما در عمل مذاکرات نهایی را هم، با قطبی و برانکو را تایید می‌کند. چنین موضوعی در آستانه دیدار حساس با لخویا تمرکز شما را مختل کرده است؟

متاسفانه باید حرف شما را تایید کنم. من معتقد هستم که نباید چنین مسائلی در چنین روزهایی عنوان می‌شد . این بازی باشگاه نیست و باید با نگاه ملی دیده شود به همین دلیل تمرکز ما در آستانه یک دیدار ملی بهم خورد. البته زیاد تمایل ندارم در این باره صحبت کنم و امیدوارم با پیروزی خوب مقابل تیم بین المللی لخویا تمام این حاشیه‌ها هم تمام شود.
کد خبر: 227475

وب گردی

وب گردی