ایسکانیوز: رئیس جمهور روسیه گفت بعید است که روسیه و اوکراین وارد جنگ شوند.

به گزارش راشاتودی، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مصاحبه‌ای که روز دوشنبه از تلویزیون دولتی روسیه پخش شد گفت: وقوع جنگ با اوکراین حالتی آخرالزمانی است.
وی افزود: مقامات فرانسه و آلمان صمیمانه‌ می‌خواهند تا سازشی را برای کمک به پایان دادن به درگیری‌های شرق اوکراین بیابند.
پوتین بار دیگر بر اهمیت اجرای موافقت نامه مینسک و اجرای آن تاکید کرد و افزود: من مطمئن هستم اگر توافقات مینسک اجرایی شود وضعیت در اوکراین به تدریج به حالت عادی باز خواهد گشت.

رهبران اوکراین، روسیه، آلمان و فرانسه پس از یک رشته مذاکرات در بلاروس، در تاریخ 12 فوریه ( 23 بهمن) بر سر طرح آتش بس در شرق اوکراین به توافق رسیدند. هدف این طرح پایان دادن به چندین ماه درگیری میان نیروهای دولتی اوکراین و جدایی طلبان طرفدار روسیه در شرق اوکراین است.


اوکراین، آمریکا، سازمان ناتو و شمار زیادی از کشورهای اروپایی، روسیه را متهم می‌کنند که سلاح و تجهیزات در اختیار جدایی‌طلبان شرق اوکراین می‌گذارد اما ولادیمیر پوتین در مصاحبه روز گذشته خود بار دیگر این اتهام را رد کرد و گفت درست نیست که اوکراین شکست سربازانش در شهر دبالتسو را به گردن روسیه بیندازد.
کد خبر: 228476

وب گردی

وب گردی