صعود تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد به قله آب سفید

تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با موفقیت به قله ۳۷۸۳ متری آب سفید صعود کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، علی همتیان مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد با بیان این که تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد با موفقیت به قله ۳۷۸۳ متری آب سفید صعود کرد، گفت: قله آب سفید در نیمه شمال غربی بخش مرکزی کوهستان زردکوه در غرب شهرستان کوهرنگ از استان چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

وی بیان کرد: قله‌ای مخروطی مانند که به آب سفید مشهور است. در واقع نام این قله از آب بسیار زلال و روشنی که از زیر یخچال زرده (یخچال بین قله دوزرده و آب سفید) و چشمه‌ای که در سه راهی تنگ بازفت و دره آب سفید و سیردان بیرون می آید گرفته شده است.

همتیان افزود: این قله با ارتفاع ۳۷۸۴ متر بر روی خط الراس اصلی زردکوه در بین دو قله زرده (۴۰۰۰ متر) و پله بلند (۳۹۴۷ متر) قرار دارد و از جمله کوه های پیرامون تنگ بازفت – آب سفید (جنوب شرق) استان چهارمحال و بختیاری است.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1110543

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha