آموزش آشپزی / طرز تهیه کباب سلطانی

در این مطلب قصد داریم شما را با طرز تهیه کباب سلطانی آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری ایسکانیوز، کباب ها در ایران به دلیل جغرافیای خاص آن، انواع فراوانی دارد و با روش های مختلفی طبخ می‌شوند از جمله کباب حسینی، جوجه کباب، کباب چنجه، کباب کوبیده، کباب برگ و کباب سلطانی که در این مطلب طرز تهیه کباب سلطانی آورده شده است.

مواد لازم کباب سلطانی :

فیله گوساله یا گوسفند       150 گرم
 سینه مرغ بدون استخوان      150 گرم
پیاز      1 عدد متوسط  
 فلفل دلمه ای سبز     1 عدد کوچک  
آبلیموی تازه     1 قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده     1 قاشق سوپخوری
روغن زیتون یا روغن مایع     2 قاشق
کره آب شده یا کره نرم شده     1 قالب 25 گرمی
 نمک و فلفل سیاه     به مقدار لازم

طرز تهیه کباب سلطانی :

برای نرم کردن یک کیلو گوشت قرمز باید: آب یک عدد پیاز، 2قاشق سوپخوری سس سویا، یک یا نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه یا نیم کوب،2 قاشق سوپخوری روغن روغن زیتون یا مایع را 12 تا 24 ساعت به گوشت اضافه کنیم.

گوشت سینه مرغ را با زعفران هم می زنیم یعد آب پیاز، 2 قاشق روغن مایع یا روغن زیتون و نمک و فلفل اضافه می کنیم و 12 تا 24 ساعت میگ ذاریم تا مزه دار شود. 4،5 ساعت قبل از به سیخ کشیدن مرغ و گوشت پیاز و فلفل دلمه ای را خلال می کنیم و داخل مواد قبلی می ریزیم.

آبلیمو را نیم ساعت قبل از پخت به هر دو اضافه می کنیم، نمک را هم به گوشت قرمز اضافه می کنیم. در سیخ یک در میان یک عدد فیله گوشت قرمز یک عدد فیله مرغ می زنیم و روی آتش و یا در تابه ای که با کره چرب کرده ایم می پزیم.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1116991

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =