آموزش آشپزی / طرز تهیه بزقرمه

در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه بزقرمه آشنا کنیم.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، در این مطلب قصد داریم تا شما را با طرز تهیه بزقرمه آشنا کنیم.

مواد لازم برای بزقرمه :

پیاز درشت      یک عدد
 گوشت فیله     500 گرم
 نخود     دو سوم پیمانه
 آب     یک و هفت دهم لیتر
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه     به میزان لازم
سیر     چهار تا پنج حبه بزرگ
کشک خشک     صد گرم
نعنا داغ و پیاز داغ     به میزان لازم
زعفران دم کرده     به میزان لازم

طرز تهیه بزقرمه :

کشک را در نصف پیمانه آبجوش خیس می کنیم.

نخود را از قبل خیس می کنیم، آب آن را عوض کرده، سپس نخود را جوشانده و آبکش می کنیم تا نفخ آن گرفته شود.

پیاز را نگینی خرد کرده و در کمی روغن زیتون تفت می دهیم، سیر  را نیز اضافه می کنیم، سپس گوشت را نیز تفت می دهیم تا رنگ آن کاملاً تغییر کند.

زردچوبه و فلفل سیاه می زنیم، نخود و آب را اضافه کرده، وقتی غذا جوشید شعله را کم می کنیم و زمان می دهیم تا گوشت و نخود کاملاً بپزند، سپس نمک می زنیم.

زعفران را اضافه کرده، وقتی آب غذا کم شد، با گوشت کوب مواد را می کوبیم و کشک را اضافه می کنیم.

می گذاریم تا چند قل بزند و جا بیافتد، در آخر روی غذا را با نعناداغ، کشک و سیرداغ تزئین کرده و سرو می کنیم.

* این غذا در کرمان عموماً به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی همراه با نان خانگی و سبزی خوردن سرو می شود و گاهاً به عنوان خورشت همراه برنج. در رسپی اصلی از گوشت فیله استفاده شده یا با گوشت دنده جایگزین می شود.

* در بین خانواده های کرمانی بسته به ذائقه با کمی تغییر در مواد، مانند استفاده از گردو، لپه و سیب زمینی پخت می شود، اما مواد پایه و روش پخت یکسان است.

* دستور من با سیر تازه درست کردم و اینکه غلظتش بعد از کوبیدن مثل ماست غلیظ شود.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

کد خبر: 1119146

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =