hamburger-6709-1680x1050

تهران-ایسکانیوز،پلاس+/ در تهيه همبرگرها معمولا از گوشت گاو استفاده مي­شود و در موارد كمتري هم از تركيب گوشت بره  يا  گوساله ويا گوشت خوك و مخلوط آنها استفاده مي شود ولي پر مصرف ترين نوع گوشت براي همبرگر ها  گوشت گوساله يا گاو است.

چيزبرگر يا  برگرهاي پنيردار، از انواع همبرگرند که تنوع بسیار زیادی دارند. در ابتدا چيزبرگرها را با قراردادن مقداري پنير  در داخل مايه گوشت آماده مي­كردند اما امروز با قراردادن يك ورقه پنير روي  همبرگر معمولي، چيزبرگر درست مي­شود. البته مي توان از انواع پنير ها در تهيه چيز برگر ها استفاده كرد  و اصولا با توجه به پنير هاي توليدي هر منطقه و هر كشور پنير چيز برگر ها تغيير مي كند اما بصورت رسمي و استاندارد پنير چيز برگر ها بايد كمي خشك و شور باشد و چربي مناسبي داشته باشد تا طعم شور و كرم مانندي را ايجاد كند، پنير چدار توليد شده در ايران نيز حدودي از خصوصيت هاي پنير مورد نظر را دارد البته پنير هايي براي چيز برگر و با همين نام نيز در ايران توليد مي شود كه مي توان از آنها استفاده كرد.   چيزبرگرهاي مخصوص گياه­خواران  هم از كباب­شدن يك پنير خاص كبابي و يا  پنيرهاي گياهي آماده مي­شود. و از نظر طعم و ظاهر تفاوت آشكاري با چيز برگر هاي معمول دارد.

قارچ برگر ها و انواع برگر هاي تند و دودي نيز بصورت كلي از برگر هاي معمولي گوشت گاو درست مي شوند و در جزئيات كمي تفاوت دارند

گونه­هاي مختلف برگر از گوشت گاو، خوك، بره، مرغ، شترمرغ، ماهي، كوسه، ميگو، خرچنگ، خرگوش، غاز، اردك و... تهیه می­شود.

 

HamburgerBun-1

 

اجزاء همبرگر:

ساندويچ  همبرگر 4 جزء اصلي دارد که بدون هرکدام، ناقص است و می­شود به آن همه چیز گفت، غیر از همبرگر! برگر، نان، سس و مخلفاتی مانند سبزي­جات یا ادويه­ها اجزاء اصلی یک ساندویچ همبرگرند.

نان همبرگر:

در ابتدا از نان­هايي كه در هر منطقه پخته مي­شد، برای همبرگر استفاده می­کردند ولي بعدها نان همبرگر نيز تغيير كرد. نان­هاي صنعتي گرد اسفنجي با آردگندم، كه كمي طعم شيرين دارند، پر استفاده­ترين نوع مورد استفاده در سراسر دنياست. نان­هاي جو، چاودار،روگن، انواع تيت و نان­هاي ادويه­دار يا كنجددار نيز برای سرو همبرگر در دنيا مورد استفاده قرار می­گیرند.

سس همبرگر:

سس­های همبرگر بسيار متفاوت است. انواع سس­ها با پايه سس گوجه فرنگي، مايونز و يا سس­هاي پنيردار، سس­هاي دودي، انواع خردل، سس ترش و تند و سس­هاي ميوه­اي در ساندويچ­هاي همبرگر استفاده مي­شود. البته انتخاب سس به نوع برگرها و سليقه شما بستگي دارد اما استفاده از سس مايونز بعنوان سس اصلي ساندويچ وسس گوجه فرنگي بعنوان سس كنار غذا شهرت و مصرف عمده جهاني دارد.

افرادي هم كه از رژيم هاي كم كالري استفاده مي كنند مي توانند بجاي استفاده از مايونز ها از سس هاي رژيمي و يا سس هايي كه با پنيرهاي رژيمي درست مي شوند در كنار انواع سس هاي خردل استفاده نمايند.
کد خبر: 112237

وب گردی

وب گردی