
تهران-ایسکانیوز،پلاس+/ در تهيه همبرگرها معمولا از گوشت گاو استفاده ميشود و در موارد كمتري هم از تركيب گوشت بره يا گوساله ويا گوشت خوك و مخلوط آنها استفاده مي شود ولي پر مصرف ترين نوع گوشت براي همبرگر ها گوشت گوساله يا گاو است.
چيزبرگر يا برگرهاي پنيردار، از انواع همبرگرند که تنوع بسیار زیادی دارند. در ابتدا چيزبرگرها را با قراردادن مقداري پنير در داخل مايه گوشت آماده ميكردند اما امروز با قراردادن يك ورقه پنير روي همبرگر معمولي، چيزبرگر درست ميشود. البته مي توان از انواع پنير ها در تهيه چيز برگر ها استفاده كرد و اصولا با توجه به پنير هاي توليدي هر منطقه و هر كشور پنير چيز برگر ها تغيير مي كند اما بصورت رسمي و استاندارد پنير چيز برگر ها بايد كمي خشك و شور باشد و چربي مناسبي داشته باشد تا طعم شور و كرم مانندي را ايجاد كند، پنير چدار توليد شده در ايران نيز حدودي از خصوصيت هاي پنير مورد نظر را دارد البته پنير هايي براي چيز برگر و با همين نام نيز در ايران توليد مي شود كه مي توان از آنها استفاده كرد. چيزبرگرهاي مخصوص گياهخواران هم از كبابشدن يك پنير خاص كبابي و يا پنيرهاي گياهي آماده ميشود. و از نظر طعم و ظاهر تفاوت آشكاري با چيز برگر هاي معمول دارد.
قارچ برگر ها و انواع برگر هاي تند و دودي نيز بصورت كلي از برگر هاي معمولي گوشت گاو درست مي شوند و در جزئيات كمي تفاوت دارند
گونههاي مختلف برگر از گوشت گاو، خوك، بره، مرغ، شترمرغ، ماهي، كوسه، ميگو، خرچنگ، خرگوش، غاز، اردك و... تهیه میشود.

اجزاء همبرگر:
ساندويچ همبرگر 4 جزء اصلي دارد که بدون هرکدام، ناقص است و میشود به آن همه چیز گفت، غیر از همبرگر! برگر، نان، سس و مخلفاتی مانند سبزيجات یا ادويهها اجزاء اصلی یک ساندویچ همبرگرند.
نان همبرگر:
در ابتدا از نانهايي كه در هر منطقه پخته ميشد، برای همبرگر استفاده میکردند ولي بعدها نان همبرگر نيز تغيير كرد. نانهاي صنعتي گرد اسفنجي با آردگندم، كه كمي طعم شيرين دارند، پر استفادهترين نوع مورد استفاده در سراسر دنياست. نانهاي جو، چاودار،روگن، انواع تيت و نانهاي ادويهدار يا كنجددار نيز برای سرو همبرگر در دنيا مورد استفاده قرار میگیرند.
سس همبرگر:
سسهای همبرگر بسيار متفاوت است. انواع سسها با پايه سس گوجه فرنگي، مايونز و يا سسهاي پنيردار، سسهاي دودي، انواع خردل، سس ترش و تند و سسهاي ميوهاي در ساندويچهاي همبرگر استفاده ميشود. البته انتخاب سس به نوع برگرها و سليقه شما بستگي دارد اما استفاده از سس مايونز بعنوان سس اصلي ساندويچ وسس گوجه فرنگي بعنوان سس كنار غذا شهرت و مصرف عمده جهاني دارد.
افرادي هم كه از رژيم هاي كم كالري استفاده مي كنند مي توانند بجاي استفاده از مايونز ها از سس هاي رژيمي و يا سس هايي كه با پنيرهاي رژيمي درست مي شوند در كنار انواع سس هاي خردل استفاده نمايند.