آموزش آشپزی/ طرز تهیه خورش ریحان

خورش ریحان یک خورش خوشمزه و متفاوت است که ارزش امتحان کردن را دارد. اگر میخواهید یک خورش جدید را امتحان کنید، خورش ریحان گزینه خوبی برای شماست.

به گزارش گروه جامعه ایسکانیوز، خورش ریحان یک خورش خوشمزه و متفاوت است که ارزش امتحان کردن را دارد. اگر میخواهید یک خورش جدید را امتحان کنید، خورش ریحان گزینه خوبی برای شماست. پخت این خورش بسیار راحت است و به علاوه می توانید متناسب با سلیقه خودتان خورش ریحان را با گوشت مرغ یا گوشت گوسفند بپزید و حتی از بادمجان در کنار خورش استفاده نمایید. 

طرز تهیه خورش ریحان 


برای شروع پخت خورش ریحان خوشمزه ، پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید و کنار بگذارید. 

کمی روغن حیوانی در قابلمه ریخته و گوشت را که به صورت قیمه ای تکه شده درروغن حیوان تفت دهید تا رنگش تغییر کند. 

فلفل  زردچوبه و پیاز داغ را به گوشت بزنید و مخلوط کنید. 

به مقدار کافی آب به قابلمه اضافه کنید و 2 ساعت و نیم اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم بپزد. 

سبزی خورش ریحان را خرد کنید.

تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و سپس سبزی ها را تفت  دهید تا آبش کشیده شود. کمی روغن به سبزی ها اضافه کرده و سرخشان کنید.

نمک و رب نارنج را اضافه کرده و مخلوط کنید. 

سبزی را به قابلمه اضافه کنید و صبر کنید خورش جا بیوفتد و روغن بیندازد. 

برنج را که از شب قبل در آب نمک خیسانده اید را در در قابلمه ای دیگر ریخته و 2.5 برابر آب و نمک اضافه کنید و بپزید. 

وقتی آب برنج کشیده شد ، کمی زعفران دم کرده اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا حرارت ملایم برنج دم بکشد. 

انتهای پیام/ 

کد خبر: 1126633

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =