چگونه می‌توان پست‌های اینستاگرام را بدون حذف کردن، مخفی کرد؟

در برنامه اینستاگرام این قابلیت را دارید که بدون پاک کردن پست‌های خود، بتوانید آن‌ها را از دسترس دیگران خارج کنید.

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز به نقل از gizbot، اینستاگرام اکنون به یکی از پلتفرم‌های رسانه اجتماعی مورد علاقه همه تبدیل شده است. این برنامه از زمان راه اندازی خود محبوبیت زیادی را پیدا کرد. در اکتبر ۲۰۲۱، هند در صدر فهرست کشورهایی بود که بیشترین کاربر اینستاگرام را دارد. اضافه شدن ویژگی‌های بیشتر به افزایش محبوبیت این برنامه منجر شد.

همانطور که می‌دانید، اینستاگرام به کاربران خود اجازه می‌دهد تا ویدیوهای کوتاه، پخش زنده و تماس ویدیویی داشته باشند و همچنین بتوانند تصاویری ارسال کنند.

برخی از ویژگی‌های داخلی در اینستاگرام وجود دارد که به ما کمک زیادی می‌کند. این ویژگی‌های شامل حذف پیام‌های ارسالی، محدود کردن استوری‌ها برای افراد خاص و اشتراک گذاری استوری‌ها می‌شود. در اینجا قصد داریم یکی از ویژگی‌های کاربردی این برنامه را به شما معرفی کنیم که به شما اجازه می‌دهد بدون حذف پست‌های خود آن‌ها را از دسترس دیگران خارج و پنهان کنید.

گاهی اوقات ممکن است نخواهید هیچ یک از پست‌های خاص خود را به دنبال کننده های خود نشان دهید، در این صورت این ویژگی به شما کمک می‌کند. در اینجا راهنمای مرحله به مرحله نحوه مخفی کردن یا آرشیو پست اینستاگرام آورده شده است.

    مرحله ۱: حساب اینستاگرام خود را در تلفن هوشمند خود باز کنید و به صفحه پروفایل خود بروید.
    مرحله ۲: اکنون هر پستی را که می‌خواهید از دنبال کننده خود مخفی کنید، انتخاب کنید.
    مرحله ۳: روی سه نقطه‌ای که در گوشه سمت راست بالای پست مورد نظر قرار دارد کلیک کنید.
    مرحله ۴: اکنون می‌توانید گزینه «بایگانی / archive» را مشاهده کنید.
    مرحله ۵: در آخر، روی این گزینه کلیک کنید تا پست در حساب شما پنهان شود.

خارج کردن پست‌ها از حالت پنهان

همچنین می‌توانید با استفاده از قابلیت unarchive پست‌های مخفی شده در اینستاگرام را به حالت عادی بازگردانید. در واقع با این حرکت پست شما دوباره قابل مشاهده می‌شود.

    مرحله ۱: اپلیکیشن اینستاگرام را روی گوشی هوشمند خود باز کنید و سپس به پروفایل خود بروید.
    مرحله ۲: اکنون روی سه خطی که در گوشه سمت راست بالا قرار گرفته ضربه بزنید.
    مرحله ۳: سپس روی گزینه «archive» کلیک کنید و در این روش می‌توانید پستی را که قبلا پنهان کرده اید مشاهده کنید.
    مرحله ۴: پس از آن، باید پست خود را باز کنید و روی گزینه سه نقطه کلیک کنید.
    مرحله ۵: در این صورت گزینه‌ای به نام «shown on profile» را خواهید دید.
    مرحله ۶: در آخر، روی این گزینه ضربه بزنید تا پست به صفحه شخصی شما بازگردد.

اگر می‌خواهید پست را برای همیشه حذف کنید، باید روی گزینه «delete» که در پایین گزینه «shown on profile» قرار دارد کلیک کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1127291

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 0 =