آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه بیسکویت مغزدار مجلسی

بیسکاتی، بیسکویت سنتی ایتالیایی است که معمولا از مغز بادام در ترکیب آن استفاده می شود. بافت بیسکاتی ترد و کرانچی است و برای این که کاملا ترد و خشک شود نیاز به دو مرحله پخت دارد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بیسکاتی (به انگلیسی :  biscotti) ، بیسکویت بادام سنتی ایتالیایی است که بافتی ترد و برشته دارد و معمولا در کنار نوشیدنی های گرم سرو می شود.

بیشتر بخوانید:

آموزش شیرینی پزی/ طرز تهیه نون خامه‌ای به روش قنادی‌

ایتالیایی ها علاقه دارند قبل از خوردن بیسکاتی را داخل نوشیدنی داغ فرو ببرند تا نرم شده و طعمش بهتر در دهان حس شده و خوشمزه تر شود. 

بیسکاتی دو مرحله پخت دارد و بافتش ترد و کرانچی است.  

با استفاده از ترکیب مغزهای دلخواه در خمیر بیسکاتی میتوانید بیسکاتی بادام ، بیسکاتی پسته ، بیسکاتی فندق یا بیسکاتی گردو داشته باشید. 

مواد لازم بیسکاتی دو رنگ با رویه شکلات  

آرد    ۳ و ⅓ لیوان
 بکینگ پودر    ۱ قاشق مربا خوری
نمک     ۱ قاشق چا یخوری
شکر    ۱ لیوان
 تخم مرغ    ۳ عدد
روغن مایع    ½ لیوان
وانیل    ½ قاشق چایخوری 
پودر کاکائو    ۲ قاشق غذاخوری
خلال پسته و خلال بادام (اختیاری)    به مقدار کافی
شکلات تخته ای    ۱۰۰ گرم

طرز تهیه بیسکاتی دو رنگ با رویه شکلات

۲ قاشق غذاخوری از آرد را بردارید  کناری بگذارید. 

بقیه آرد را به همراه بکینگ پودر ، نمک ، ۳ بار الک کنید.

شکر را به آرد اضافه کنید و مخلوط کنید. 

آرد را به حالت تپه ای در آورید و وسطش را باز کنید و تخم مرغ ، وانیل و روغن مایع را درونش بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید تا خمیر در کاسه جمع شود.

با نوک انگشت خمیر را ورز دهید تا یکدست و لطیف شود. 

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت ۲ قاشق آرد را اضافه کرده مخلوط کنید و به قسمت دیگر پودر کاکائو را اضافه کرده و ورز دهید .

برای تهیه بیسکاتی پسته و بیسکاتی بادام میتوانید به سلقه خودتان داخل خمیر خلال پسته و بادام هم اضافه کنید.

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و خمیر کاکائویی و خمیر سفید را به یک اندازه روی میز کار رول کنید و کنار هم بچسبانید و سپس به آرامی داخل سینی فر قرار بدهید و به مدت ۲۵  دقیقه در فر بگذارید بپزد. 

سینی فر را بعد از پخت بیسکاتی کناری بگذارید تا کاملا خنک شود. 

شکلات تخته ای را به همراه ۱ قاشق روغن مایع روی حرارت غیر مستقیم ذوب کنید و روی بیسکاتی بریزید و در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود سپس به اندازه دلخواه برش بزنید. 

روی بیسکاتی شکلاتی را با پودر پسته ، پودر نارگیل یا خلال بادام تزین نمایید و همراه با چای و قهوه سرو نمایید. 

مواد لازم بیسکاتی شکلاتی  

پودر وانیل    ۰.۵ قاشق چای‌خوری
 شکلات چیپسی    ۱ پیمانه
تخم مرغ     ۲ عدد
 شکر    ۱۴ قاشق غذا خوری
کره    ۸ قاشق غذا خوری
نمک    ۰.۷۵ قاشق چای‌ خوری
 جوش شیرین    ۱ قاشق چای‌ خوری
پودر کاکائو    ۶ قاشق غذا خوری
آرد سفید    ۱.۷۵ پیمانه

طرز تهیه بیسکاتی شکلاتی

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 

کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید. 

آرد ، پودر کاکائو ، نمک و جوش شیرین را الک کنید.

کره نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک و کرم رنگ شود سپس تخم مرغ ها را حین هم زدن یکی یکی اضافه کنید و وانیل را در آخر به مواد بیفزایید و هر بار صبر کنید مواد کاملا یکدست شوند. 

شکلات چیپسی و مواد خشک را به کره اضافه کرده و ابتدا با قاشق مخلوط کنید که بیرون نپاشند  و سپس با دور کند همزن مخلوط کنید. 

سطح میز کار را آرد پاشی کنید و خمیر بیسکاتی را به میز کار منتقل کنید و با دست مواد را گلوله کنید و به ۲ قسمت مساوی تقسیم نمیاید و هر قسمت را مثل نان باگت لول کنید تا به قد ۵ سانتی متر و قطر ۲ سانتی متر برسد. 

خمیر ها را با فاصله در سینی فر قرار دهید  به مدت ۳۵ دقیقه در فر بگذارید بپزد و سطح خمیر سفت شود. 

بعد از خارج کردن از فر ۵ دقیقه صبر کنید و  سپس با چاقوی تیز به قطعات ۲ سانتی برش بزنید و به صورت خوابیده دوباره در سینی بچینید و ۱۰ دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا کاملا ترد و بیسکویتی شود.

بعد از سرد و خشک شدن میتوانید به همراه قهوه ، چای و شیر گرم سرو نمایید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1139880

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 6 + 8 =