آموزش آشپزی / طرز تهیه قابلی پلو غذای افغانستانی

کابلی پلو که توسط مردم محلی بیشتر با نام قابلی پلو شناخته می شود، یک غذای سنتی افغانی است که مخلوطی از برنج بخارپز و گوشت بره است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، کابلی پلو که توسط مردم محلی بیشتر با نام قابلی پلو شناخته می شود، یک غذای سنتی افغانی است که مخلوطی از برنج بخارپز و گوشت بره است.

بیشتر بخوانید

آموزش آشپزی / طرز تهیه استانبولی با مرغ و گوشت

مواد لازم :
 گوشت گوسفندی با استخوان     نیم کیلوگرم
 برنج      یک کیلوگرم
 کشمش در صورت تمایل      یک پیمانه
 پیاز سرخ‌شده      دو عدد
 هویج خلال‌ و پخته شده      یک پیمانه
خلال پرتقال پخته شده     نصف پیمانه
خلال بادام و پسته     نصف پیمانه
دارچین     یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن     به میزان لازم


طرز تهیه پلو افغانی :
برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم سپس خلال هویج، پرتقال، پسته و بادام را با هم مخلوط می‌کنیم. گوشت را با نمک و زردچوبه می‌پزیم بعد به همراه پیاز سرخ شده، دارچین و فلفل به مواد بالا اضافه می‌کنیم. برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته لابه‌لای آن از مواد گوشت قرار می‌دهیم و روی آن روغن ریخته و دم می‌کنیم.


نکته : این برنج کمی شیرین است و اگر دوست داشته باشید می‌توانید یک پیمانه کشمش پلویی را هم تفت داده و روی برنج با زعفران تزئین کنید.

انتهای پیام /

کد خبر: 1157775

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =