آموزش آشپزی/ طرز تهیه کباب شیرین فنلاندی‌ها با پلو

فنلاندی‌ها برای درست کردن کباب از یک شیوه متفاوت از ما ایرانی‌ها استفاده می‌کنند. آن‌ها کباب‌هایشان را کمی شیرین یا بهتر است بگوییم ترش و شیرین درست می‌کنند. طعمی که متفاوت ولی خوشمزه است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، برنج را به مدت نیم ساعت در آب گرم خیس کنید، سپس داخل قابلمه ریخته، به اندازه یک بندانگشت آب روی برنج بریزید. قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

رب گوجه‌فرنگی، زعفران و مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه بریزید و با برنج مخلوط کنید. کره را هم اضافه کرده، صبر کنید تا آب برنج کشیده شود و برنج خوب دم بکشد.

پیاز و سیر را در یک ظرف مناسب رنده کنید. گوشت را همراه پونه، نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده ، مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.

از مواد به اندازه دلخواه برداشته و به آن شکل دهید. سپس آنها را به سیخ بکشید و سپس داخل تابه  خوب سرخ کنید. کباب‌ها را زیر رو کنید تا همه جای آنها برشته شود.

در یک ظرف عسل و سرکه را مخلوط کنید تا یکدست شود، سپس آن را داخل تابه روی کباب‌ها بریزید. حرارت را کم کرده، در تابه را بگذارید. هر از چند گاهی درب تابه را برداشته و کباب‌ها را زیرورو کنید تا همه جای آنها به سس آغشته شود.

وقتی کباب‌ها آماده شدند، آنها را در ظرف مورد نظرتان بچینید، از سسی که داخل تابه مانده روی کباب ها بریزید و آنها را با برنجی که آماده کرده‌اید سرو کنید.

انتهای پیام/

کد خبر: 1163844

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =