بناهای تاریخی اصفهان روی پرتگاه نابودی / فرونشست زمین نصف جهان و بی‌توجهی مسئولان

زنگ خطر مرگ تدریجی زمین در اصفهان به‌عنوان نماد فرونشست در کشور مدت‌هاست که به صدا در آمده، بحرانی که در حال بلعیدن این شهر است.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز، زنگ خطر مرگ تدریجی زمین در اصفهان به‌عنوان نماد فرونشست در کشور مدت‌هاست که به صدا در آمده، بحرانی که در حال بلعیدن این شهر است.

پیشروی دامنه زبانه‌های فرونشست زمین از دشت‌ها به بطن شهر و حتی بافت تاریخی نشان از خطر ادامه بقا و زلزله‌ای خاموش در نصف جهان دارد.

فاصله فرونشست با بناهای تاریخی اصفهان یک کیلومتر است / تشدید نگرانی‌ها درباره وضعیت سی‌وسه پل

فرونشست اثرات منفی زیادی بر روی آثار تاریخی اصفهان داشته تا جایی که بررسی‌های کارشناسان نشان می‌دهد سه اثر تاریخی سی و سه پل، پل خواجو و پل مارنان از این پدیده صدمه دیده و نشستی نامتقارن دارند و به دلیل بسته شدن‌ آب زاینده رود در معرض آسیب جدی هستند.

با پیشروی فرونشست زمین در اصفهان، هشدارهای کارشناسان هم شدت گرفته و برخی بهترین راهکار مقابله با این پدیده را بازشدن آب رودخانه زاینده رود می‌دانند.

استان اصفهان با بیش از ۲۲ هزار بنای تاریخی که یک هزار و ۸۵۰ مورد آن به ثبت ملی و هفت اثر آن به ثبت جهانی رسیده، ور کانون توجه گردشگران داخلی و خارجی زیادی قرار دارد، اما اگر به طور اساسی برای فرونشست و پیامدهای آن چاره اندیشی نشود، به‌جز یک نام از اصفهان چیزی باقی نخواهد ماند.

در ادامه گزارشی در همین زمینه تماشا می‌کنید:

انتهای پیام/

کد خبر: 1169417

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =