مصرف سوسیس و کالباس، احتمال ابتلا به سرطان خون را افزایش می‌دهد

بر اساس مطالعات صورت گرفته مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش بروز سرطان خون مرتبط است.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بر اساس مطالعه‌ای که به صورت آنلاین منتشر شده است، مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش بروز لوسمی میلوئیدی حاد (AML) و سندرم میلودیسپلاستیک (MDS) در جمعیت ژاپنی‌ها مرتبط بوده است.

کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی با این رژیم غذایی

لوسمی حاد میلوئیدی (Acute Myeloid Leukemia) یا به اختصار AML یکی از انواع سرطان خون است. این نوع لوکمی سلول‌های مغز استخوان یا میلوسیت‌ها را تحت تأثیر قرار می‌دهد و روندی حاد دارد.

در این بیماری مغز استخوان، میلو بلاست‌ها (نوعی گلبول سفید)، گلبول‌های قرمز یا پلاکت‌های غیرطبیعی می‌سازد.

میلودیسپلاستیک(Myelodysplastic Syndromes - MDS) ناهنجاری در تقسیم سلول بنیادی خون بوده است و از نظر کمی و کیفی در نقصان تولید سلول‌های خونی نقش دارد.

MDS در کم‌خونی‌ای که نیاز به تزریق خون مزمن داشته باشد دیده می‌شود.

منظور از گوشت فرآوری شده هم ژامبون، سوسیس و سایر محصولاتی است که بر روی گوشت پروسه‌ای انجام می دهد، مانند دودی کردن.

دکتر یوشیمیتسو شیمومورا از دانشکده پزشکی اوزاکا در ژاپن و همکارانش ارتباط بین بروز AML/MDS و مصرف گوشت، ماهی یا اسیدهای چرب را با استفاده از داده‌های ۹۳۳۶۶ تعداد شرکت‌کننده از مرکز بهداشت عمومی ژاپن بررسی کردند.

محققان ۶۷ مورد AML و ۴۹ مورد MDS را در طول دوره پیگیری شناسایی کردند.

افزایش مصرف گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش بروز AML/MDS همراه بوده است.

طبق یافته‌های دانشمندان ژاپن هیچ ارتباطی برای دریافت سایر غذاها و اسیدهای چرب با AML/MDS مشاهده نشده است.

دانشمندان اعلام کردند: نتایج ما نشان داد که مصرف زیاد گوشت قرمز فرآوری شده با افزایش بروز AML/MDS مرتبط است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1175864

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =