آموزش آشپزی / طرز تهیه خورشت تمر هندی

خورش تمر هندی نوعی خورشت ترش و خوشمزه است که از ترکیب مرغ با اسفناج، جعفری، تمر هندی و... تهیه می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ خورش‌ها از غذاهای اصیل و پایه ثابت سفره‌های غذای ایرانی هستند که تنوع بسیار بالایی دارند. در شهرهای مختلف ایران خورش‌ها را به سبک‌ها و روش‌های گوناگون طبخ می‌کنند. خورش‌ها معمولا با مرغ و یا گوشت تهیه می‌شوند و از همین جهت دارای میزان بالایی از پروتئین هستند.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه مرصع پلو مجلسی

خورش تمر هندی نوعی خورش ترش و بسیار خوشمزه است که از ترکیب اسفناج و سبزیجات و مرغ و تمر هندی تهیه می‌شود و طعم فوق‌العاده‌ای دارد. اگر به دنبال درست کردن غذاهای جدید برای اعضای خانواده هستید، پیشنهاد ما به شما خورش تمر هندی است که در ادامه این مطلب آموزش این خورش خوشمزه تقدیم شما خواهد شد.

مواد لازم
ران مرغ: ۳ عدد
اسفناج تازه: ۴۰۰ گرم
جعفری: ۲۰۰ گرم
گشنیز: ۲۰۰ گرم
سیر: ۴ حبه
پیاز: ۱ عدد
آلو خورشتی: ۵ عدد
رب گوجه فرنگی: نصصف قاشق غذاخوری
تمر هندی: ۱۰۰ گرم
آب جوش: ۲ لیوان
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه و ادویه کاری: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
گوجه گیلاسی: ۱۰ عدد
آلو خورشتی: ۵ عدد

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش کوفته قلقلی با آلو

آموزش آشپزی / طرز تهیه خورش تمر هندی

طرز تهیه خورش تمر هندی؛ یک غذای ترش و خوشمزه

برای درست کردن این خورش خوشمزه ابتدا اسفناج، جعفری و گشنیز تازه را که خوب شسته‌اید، کاملا ریز کنید، به صورتی که سبزی خرد و یکدست شود. سبزی خرد شده را داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب سبزی کشیده شود، سپس کمی نمک و روغن اضافه کنید و سبزی را به اندازه‌ای که دوست دارید سرخ کنید. در مرحله بعد به ران‌های مرغ کمی نمک و فلفل بمالید و داخل روغن سرخ کنید و مرغ‌های سرخ شده کنار بگذارید. یک عدد پیاز را خرد کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و اجازه بدهید پیاز نرم وطلایی شود.

سپس کمی زردچوبه، فلفل و ادویه کاری روی پیاز بریزید و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سی ثانیه تفت بدید. حالا مرغ‌های سرخ شده را به پیازداغ اضافه کنید و سبزی سرخ شده را هم داخل قابلمه بریزید و مواد را هم بزنید. تمر هندی را با دو لیوان آب جوش حل کنید و بعد از صافی رد کنید، سپس آب صاف تمر هندی را به قابلمه خورش اضافه کنید و درنهایت آلو خورشتی را هم داخل خورش بریزید. درب قابلمه را ببندید تا خورش شروع به جوشیدن کند. در این فاصله سیرها را رنده یا له کنید و همراه با کمی روغن و زردچوبه سرخ کنید و به خورش اضافه کنید.

اجازه بدهید خورش حدود ۴۰ دقیقه با حرارت کم بجوشد، سپس اجاق گاز را خاموش کنید. خورش را داخل ظرف سرو بکشید و گوجه گیلاسی‌ها را که از قبل سرخ کرده‌اید، روی خورش بچینید و این خورش تمر هندی خوشمزه را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1256053

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =