دورخیز خارجی های تراکتور برای شکستن رکورد ادینیو

لوسیانو ادینیو آخرین بازیکن خارجی تراکتور است که توانسته دروازه پرسپولیس را باز کند.

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز؛ وقتی صحبت از معدود خارجی های باکیفیت یک دهه اخیر فوتبال ایران می‌شود؛ نام لوسیانو ادینیو یکی از اولین‌هاست که به ذهن می‌رسد. گلزن قهار برزیلی که با پیراهن تراکتور حتی توانست عنوان آقای گلی لیگ برتر را هم از آن خود کند.

بیشتر بخوانید:

۲ بازیکن پرسپولیس در تیررس تراکتور

پرسپولیس و تراکتور دیدار هیجان انگیز هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال را برگزار خواهند اما نگاهی به گلزنان این نبرد حساس مشخص می‌کند که خارجی‌های تراکتور، مدت‌هاست، نتوانسته‌اند دروازه قرمزپوشان پایتخت را بگشایند.

ادینیو آخرین خارجی تراکتور است که موفق به بازگشایی دروازه پرسپولیس شده است. این مهاجم برزیلی، ۱۴ شهریور ۱۳۹۳ توپ را به دروازه سوشا مکانی سنجاق کرد؛ مسابقه‌ای که تراکتور توانست با نتیجه سه بر یک، تیم تحت امر علی دایی را مغلوب کند.

حال باید منتظر ماند و دید آیا خارجی‌های این فصل تراکتور موفق به شکستن رکورد ۱۰ ساله ادینیو خواهند شد یا نه؟

انتهای پیام/

کد خبر: 1256644

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =