به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز نوزدهمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ ایران از امروز در مرکز همایش های بین المللی آغاز شد.
مرتضی موسیخانی بنیانگذار و رئیس کمیته ملی ربوکاپ ایران در نشست خبری قبل از آغاز مسابقات، درباره جزئیات برنامه گفت: در سالهای گذشته با توجه به شرایط کرونا ما توانستیم پرچم این جریان علمی را بالا نگه داریم و فعالیتهای خود را ادامه دهیم.امیدواریم مسابقات امسال با همان شور و حرارت سابق برگزار شود.
وی تصریح کرد: مسابقات در محل نمایشگاه بینالمللی تهران، برگزار خواهد شد. در این مسابقات، پژوهشگران جوان، نوجوانان و دانشآموزان در دو بخش دانشآموزی و بزرگسالان به رقابت خواهند پرداخت. همچنین نشستیهای علمی برای ارتقای غنای آگاهی و ارائه آخرین تحولات تخصصی در نظر گرفته شده است. کشور ما پتانسیل زیادی برای توسعه دانش دارد و در صنایع مختلف، از جمله خودروسازی، پزشکی و گردشگری، میتواند نقش مؤثری ایفا کند.
وی افزود:در بخش دانشآموزی، شاهد رقابتهایی ویژه از جمله مسابقات رباتهای فوتبالیست و امدادگر خواهیم بود. طراحی و ساخت رباتهای مخصوص این بخش، بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. ما همچنین در حال آمادهسازی جهت شرکت در مسابقات جهانی در مکزیک و برزیل هستیم. لذا ضروری است که تمام دانشگاهها و مدیران مدارس بیش از پیش به این حوزه توجه کنند.
در دو هفته گذشته، بیش از ۵۰۰ نفر از عوامل اجرایی در این پروژه همکاری کردهاند و تلاش آنها باعث افتخار کشور شده است. اهمیت این مسابقات در شرکت و یادگیری از دنیای دانش نهفته است و شعار ما به اشتراک گذاری دانش است تا همه به طور همزمان رشد کنیم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایسکانیوز مبنی بر چگونگی نقش آفرینی هوش مصنوعی در این دوره از مسابقات گفت: در واقع، این نرمافزارها و پردازشهای تصویری مربوط به یادگیری ماشین هستند که به عنوان بخشی از دانش رباتیک به کار میروند. این فناوریها در تمامی رباتها و به خصوص در بخشهای شبیهسازی استفاده میشوند. یادگیری ماشین به رباتها این امکان را میدهد که با استفاده از اطلاعات قبلی، تصمیماتی انسانی اتخاذ کنند.
موسی خانی ادامه داد: به عنوان مثال، در سالهای گذشته، برنامهریزیهایی انجام شد که رباتها قادر باشند به طور هوشمندانه در حین حرکت و بازی، تصمیمگیری کنند. این بدین معناست که در تمامی مسابقات رباتیک، شاهد استفاده فراوان از هوش مصنوعی هستیم. در این مسابقات، دانشآموزان و بزرگسالان مهارتهای خود را به نمایش میگذارند و نرمافزارهایی که در حوزه شبیهسازی طراحی شدهاند، ارائه میشوند. این نرمافزارها اطلاعات و دستاوردهای جدیدی را برای بینندگان فراهم میکنند.
خبرنگار: کوشا ساسانیان
انتهای پیام/
نظر شما