تحقق ۱۱۳ درصدی اهداف اشتراک‌پذیری گاز در آذربایجان‌شرقی

مدیرعامل شرکت گاز استان آذربایجان شرقی با اشاره به عملکرد اشتراک پذیری در سال گذشته گفت: جذب مشترک گاز به نسبت برنامه مصوب سال گذشته، تحقق ۱۱۳ درصدی داشته است.

به گزارش گروه استانی ایسکانیوز از آذربایجان شرقی، فیروز خدایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: در سال گذشته ۴۵ هزار و ۵۰۰ مشترک به شمار مشترکان گاز در استان افزوده شده و رقم اشتراک پذیری را به یک میلیون و ۸۵۰ هزار مشترک رسانده است.

وی ادامه داد: آمار اشتراک‌پذیری در سال گذشته مربوط به ۳۱ هزار مشترک شهری و قریب به ۱۴ هزار و ۵۰۰ مشترک روستایی بوده است.

خدایی با اشاره به اتمام گازرسانی به روستاهای بالای ۲۰ خانوار در استان تصریح کرد: هم اکنون در بخش پروژه های اجرایی در مراحل اتمام قرار داشته و اولویت اجرا طرح های توسعه ای و افزایش ظرفیت گازرسانی در استان می‌باشد.

وی افزود: شناسایی نقاط آسیب‌پذیر شبکه گازرسانی، انجام تعمیرات اساسی و ضروری بر اساس سامانه های بروز شامل ipcmms و اجرای پروژه‌های مقام‌سازی شبکه توزیع گاز به لحاظ موقعیت لرزه خیز استان و تأکید بر اجرای طرح‌ها بر اساس پروژه‌های علمی و پژوهشی و نقشه GIS استان از موارد مهم مورد پیگیری و اجرا در سال‌جاری خواهد بود.

مدیرعامل شرکت گاز استان تصریح کرد: انتقال گاز به بخش‌های زیرساختی صنعت به عنوان موتور محرکه بخش اقتصادی استان و حمایت از تولید و سرمایه گذاری از طریق کاهش پرت گاز از دیگر اولویت های شرکت گاز خواهد بود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1265140

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =