آموزش آشپزی / طرز تهیه باقالی خشکاویج یک غذای مقوی گیلانی

 باقالی خشکاویج یکی از غذاهای محلی گیلانی هاست که بیشتر در فصل بهار و با رویش باقالی های تازه درست می کنند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ باقالی خشکاویج یک غذای ساده و راحت است که در کوتاه ترین زمان ممکن و با در دسترس ترین مواد آماده می شود و بسیار خوشمزه است. پیشنهاد می کنیم الان که فصل باقالی تازه است و به وفور یافت می شود حتما این غذای خوشمزه را تهیه و در کنار خانواده میل کنید.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه باقالی پلو با خوراک کوفته قلقلی

مواد لازم
باقالی تازه یک پیمانه
سیر تازه ۴ حبه
شوید تازه یک مشت
تخم مرغ ۲ عدد
زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
روغن زیتون یا کره به میزان لازم

طرز تهیه باقالی خشکاویج

ابتدا سیر رنده شده را حدود دو دقیقه در روغن زیتون یا کره تفت دهید و به آن زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس باقالی تازه پوست گرفته شده را به آن بیفزایید و خوب تفت دهید. سپس شوید تازه یا خشک را اضافه کنید و یک لیوان آب جوش بریزید و اجازه دهید تا باقالی ها بپزد حواستان باشد بیش از حد نپزد که له شود. وقتی باقالی ها پخت و آب آن کشیده شد نمک اضافه کنید و تخم مرغ را داخل آن بشکنید و درب ظرف را بگذارید تا تخم مرغ ها بپزد. شما می‌توانید تخم مرغ‌ها را جداگانه هم زده و سپس روی مواد بریزید یا بدون هم زدن زرده و سفیده، آنها را به خشکابیج خود اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه خشکابیج آماده است و می توانید آن را با کته، چلو یا نان سرو و نوش جان کنید.

نکات طلایی

حتما قبل از اضافه کردن باقالی، آن را به اندازه ۳ تا ۵ دقیقه در آب جوش بجوشانید و در یک سبد آبکش بریزید و بلافاصله آنها را در یک کاسه پر از یخ بریزید تا باقالی های سبز و تازه تغییر رنگ ندهند و سپس به غذا اضافه کنید.

اگر دسترسی به شوید تازه یا سیر تازه ندارید می‌توانید از شوید خشک شده و پودر سیر استفاده کنید.

اگر تصمیم دارید خشکابیج را به عنوان خورشت در کنار برنج کته یا آبکش سرو کنید باید هنگام پخت، مقدار بیشتری آب اضافه کنید. اما اگر تمایل دارید آن را به عنوان خوراک و با نان میل می‌کنید، باید در دستور تهیه باقالی خشکاویج آب را حذف کنید.

کسانی که از ترکیب تخم مرغ با مواد خشکاویج احساس خوشایندی ندارند، می‌توانند تخم مرغ را به صورت جداگانه نیمرو کرده و سپس آن را روی خوراک باقالی خشکاویج خود قرار دهند.

آموزش آشپزی / طرز تهیه باقالی خشکاویج یک غذای مقوی گیلانی

انتهای پیام/

کد خبر: 1268015

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =