آموزش آشپزی/ طرز تهیه سس پستو برای ساندویچ ، سالاد و پاستا

سس ایتالیایی پستو یکی از انواع سس های بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که با غذاهایی مثل انواع پاستا، ساندویچ و پیتزا سرو می شود. امروز قصد داریم طرز تهیه این سس خوشمزه را به شما آموزش دهیم. 

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ سس پستو یک طعم‌دهنده خوشمزه بر پایه گیاهان معطر است که در غذاها و پیش‌غذاهای مختلف زیادی استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید؛

آموزش آشپزی / طرز تهیه ته‌انداز مرغ با سس پستو با طعمی ویژه

شما می‌توانید این سس ایتالیایی خوشمزه را علاوه بر اینکه همراه با انواع پاستا، ساندویچ و پیتزا سرو می کنید با انواع چیپس و نان هم به صورت دیپ نوش جان کنید.

مواد اولیه

ریحان ایتالیایی ۲ پیمانه
گردوی مغز شده ۱.۳ پیمانه
پنیر پارمسان ۱.۲ پیمانه
روغن زیتون ۱.۳ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
سیر ۲ حبه

طرز تهیه

برای درست کردن سس پستو ایتالیایی به دو پیمانه ریحان ایتالیایی نیاز داریم که شما می توانید دو پیمانه بی بی اسفناج هم در کنار ریحان استفاده کنید. برای اینکه سس ریحان بعدا به خاطر وجود ریحان سیاه نشود باید ریحان را بلانچ کنیم.

برای بلانچ کردن ریحان ها را به مدت ۲ دقیقه در آب جوش می ریزیم و بلافاصله در آب یخ قرار می دهیم و اجازه می دهیم ۲ تا ۳ دقیقه داخل آب یخ بماند. اینگونه سبزی ریحان حفظ می شود. ریحان ها را از دال آب و یخ در می آوریم و فشار می دهیم تا آب اضافه آن گرفته شود و بعد داخل میکسر می ریزیم. یک سوم پیمانه گردوی مغز شده، یک دوم پیمانه پنیر پارمسان، یک سوم پیمانه روغن زیتون، دو حبه سیر، مقداری نمک و فلفل سیاه را هم اضافه می کنیم و تا جایی مخلوط می کنیم که سس ما کرمی رنگ شود.

اگر خواستید سس شما رقیق تر شود کمی روغن زیتون یا آب اضافه کنید.

سس پستوی ما آماده است. این سس خیلی خوش عطر و طعم است و شما می توانید تا دو هفته هم آن را در یخچال نگه دارید.

منبع: همشهری آنلاین

کد خبر: 1269791

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =