افزایش دما در تهران به ۴۰ درجه طی روزهای آینده

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی از افزایش دما در اکثر مناطق کشور طی روزهای آینده خبر داد و گفت: دمای هوا در اهواز به ۵۰ درجه خواهد رسید.

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، صادق ضیائیان، در رابطه با وضعیت دمای هوا در کشور طی روزهای آینده اظهار کرد: بر اساس پیش‌بینی‌های صورت گرفته تا آخر هفته اکثر مناطق کشور با موج گرما مواجه خواهند شد.

بیشتر بخوانید:

هواشناسی ایران / احتمال ورود توده گرد و خاک از عراق به برخی از مناطق کشور

وی ادامه داد: افزایش دما در کشور طی روزهای آینده و تا روز چهارشنبه روی می‌دهد و پس از آن دوباره گرمای هوا تعدیل خواهد شد.

وی افزود: به‌عنوان مثال دمای هوا در تهران هم‌اکنون ۳۷ درجه بالای صفر است که روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه به حدود ۴۰ درجه افزایش می‌یابد.

وی با بیان این‌که روز پنجشنبه دما در تهران به حدود ۳۸ درجه کاهش می‌یابد، تصریح کرد: طبق معمول بیشترین دما برای مناطق جنوبی کشور خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی بیان کرد:‌ بیشترین دما نیز برای اهواز است که پیش‌بینی می‌کنیم به ۵۰ درجه بالای صفر برسد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1272443

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =