حماس حتی بعد از ۱۰۰ سال هم تسلیم نخواهد شد

یکی از مسؤولان سابق شاباک (شین‌بت) با تاکید بر اینکه جنبش حماس هرگز در غزه سلاح خود را زمین نخواهد گذاشت، از مقامات این رژیم خواست ساکنان اراضی اشغالی را سرگرم توهمات خود نکنند.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز، «ایلان سیجیو» از مسؤولان سابق سرویس جاسوسی شاباک در گفت‌وگویی با شبکه عبری «کان» اعتراف کرد: جنبش حماس هرگز در غزه سلاح‌ خود را زمین نخواهد گذاشت و حتی بعد از ۱۰۰ سال هم هرگز پرچم سفید تسلیم را بالا نخواهد آورد.

این مسؤول سابق شاباک تاکید کرد: حتی اگر سه نیرو از حماس باقی مانده باشد، آنها یک گروه تشکیل داده و حمله‌ای را به ما انجام خواهند داد.

سیجیو در ادامه از مسؤولان رژیم صهیونیستی خواست در صحبت‌های خود درباره خلع سلاح حماس احتیاط کنند و خطاب به آنها گفت: بیایید از ارائه مزخرفات و توهمات به مردم دست برداریم.

او افزود: اکنون زمان آن رسیده که در ازای آزادی تمامی اسرای اسرائیلی در توافق با هر چیزی موافقت کنیم.

این اظهارات در حالی است که مقاومت فلسطین به اجرای عملیات‌ها و کمین‌ها علیه نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی در محورهایی که در نوار غزه نفوذ کرده، ادامه می‌دهد و تلفاتی را به آنها وارد می‌آورد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1276246

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =