نشست صمیمی شهردار بندر چابهار با اصحاب رسانه برگزار شد

نشست شهردار بندر چابهار با اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار با تأکید بر نقش محوری خبرنگاران در توسعه شهری و رونمایی از برنامه‌های جدید شهرداری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، به مناسبت روز خبرنگار، نشست تعاملی با حضور درویش بلوچ‌نیا شهردار چابهار، معاونان و مدیران شهرداری و جمعی از خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای در محل ساختمان شهرداری برگزار شد. این رویداد با هدف تجلیل از جایگاه خبرنگاران و بررسی ظرفیت‌های همکاری میان رسانه‌ها و مدیریت شهری شکل گرفت.

مراسم با قرائت فاتحه و ادای احترام به شهدای عرصه خبر، به‌ویژه مرحوم جواد صادقی و عبدالرحمان بلوچی آغاز شد.

شهردار چابهار در این بخش، خبرنگاران را «پاسداران حقیقت» توصیف کرد و گفت: رسانه‌ها وجدان بیدار جامعه و حافظان آگاهی عمومی هستند. یاد و خاطره خبرنگاران متعهدی که جان خود را در مسیر حقیقت‌گویی نثار کردند، همواره در تاریخ این شهر زنده خواهد ماند.

در ادامه، خبرنگاران حاضر با رویکردی نقادانه و مسئولانه، به طرح موضوعات کلیدی شهر پرداختند. مباحثی چون بهبود زیرساخت‌ها، مدیریت پسماند، ساماندهی حمل‌ونقل، زیباسازی محیط شهری، ارتقای خدمات عمومی و توسعه گردشگری محور اصلی گفت‌وگوها بود. این بخش از نشست، فرصتی برای بیان شفاف دیدگاه‌ها و مطالبات شهروندان از طریق رسانه‌ها فراهم ساخت.

بلوچ‌نیا با قدردانی از نقش نظارتی و اطلاع‌رسانی خبرنگاران اظهار داشت: بسیاری از مشکلات شهری که ممکن است در جریان امور روزانه از دید مدیریت پنهان بماند، توسط رسانه‌ها شناسایی و گزارش می‌شود. ما این مسائل را بلافاصله بررسی کرده و دستورات لازم برای رفع آن‌ها صادر می‌کنیم.

وی افزود: تعامل پایدار و سازنده با رسانه‌ها، لازمه توسعه شهری است و ما این همکاری را با رویکردی باز و مشارکتی دنبال می‌کنیم.

شهردار در بخش دیگری از سخنان خود، از اجرای طرح بازسازی و دگرگون‌سازی بلوک بازار سنتی چابهار خبر داد و گفت: این پروژه با هدف ارتقای چهره شهری و رونق اقتصادی منطقه، با تأمین اعتبار از سوی سازمان منطقه آزاد و بر اساس طرح ارائه‌شده توسط همان سازمان، به اجرا درخواهد آمد.

شهردار چابهار اعلام کرد: با توجه به مشکل کم‌آبی، آبیاری فضای سبز با آب شرب شهری متوقف می‌شود و طی سه ماه آینده، پساب تصفیه‌شده جایگزین آن خواهد شد.

بلوچ‌نیا با تأکید بر ضرورت حفظ منابع آبی افزود: پیش‌تر برای آبیاری فضای سبز از آب شرب استفاده می‌شد، اما اکنون این روند به‌طور کامل متوقف شده و استفاده از پساب، گامی مهم برای صرفه‌جویی و مدیریت پایدار آب به شمار می‌رود.

شهردار از تصمیم رسمی مدیریت شهری برای نام‌گذاری یکی از خیابان‌های شهر به نام خبرنگار جواد صادقی خبر داد و این اقدام را حرکتی نمادین اما عمیق برای زنده نگه داشتن یاد خبرنگاران متعهد عنوان کرد.

این نشست با تأکید مشترک شهرداری و اصحاب رسانه بر استمرار برگزاری جلسات منظم، استفاده از ظرفیت‌های رسانه در معرفی توانمندی‌های چابهار، جذب سرمایه‌گذاری و ارتقای سطح خدمات شهری به پایان رسید.

در بخش پایانی، از خبرنگاران با اهدای لوح تقدیر و قدردانی رسمی به پاس تلاش‌های شبانه‌روزی آنان در انعکاس رویدادها و پیگیری مطالبات مردمی تجلیل شد.

خبرنگار: عبدالقادر پاداش

انتهای پیام/

کد خبر: 1277282

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =