پنکیک یا کیک تابهای نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که مایه آن به صورت خمیری شل است و داخل ماهی تابه روی اجاق گاز پخته میشود. پنکیک دستورالعملهای پخت متفاوتی دارد؛ اما شیر، تخم مرغ و روغن ازجمله مواد اولیه اصلی برای پخت پنکیک هستند. پنکیک بیشتر به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مشهور در بسیاری از هتلها و رستورانها سرو میشود؛ همچنین یک میان وعده خوشمزه و جذاب برای کودکان است.
بیشتر بخوانید:
آموزش شیرینی پزی / طرز تهیه کیک اکلز؛ کلوچه انگلیسی پر از کشمش
پنکیک انبه هنک گنگی یک شیرینی بسیار مشهور و خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد و به دلیل داشتن انبه و خامه طعم متفاوتی با سایر پنکیکها دارد. اگر دوست دارید این پنکیک خوشمزه را در منزل با روشی آسان تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه پنکیک هنک گنگی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پنکیک انبه
آرد سفید قنادی: ۵۰ گرم
نشاسته ذرت: ۳۰ گرم
شکر: ۲۰ گرم
کره آب شده: ۱۵ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شیر: ۲۴۰ میلیلیتر
رنگ خوراکی زرد: به میزان لازم
میوه انبه: ۲ عدد
خامه فرم گرفته: ۱ لیوان
طرز تهیه پنکیک انبه

برای درست کردن این پنکیک خوشمزه ابتدا آرد، نشاسته ذرت، تخم مرغ، شکر، شیر، کره ذوب شده و یکی دو قطره رنگ خوراکی زرد را داخل یک کاسه مناسب بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. یک ماهی تابه نچسب با سایز متوسط را انتخاب کنید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا کاملا داغ شود. وقتی ماهی تابه داغ شد، یک ملاقه سرخالی از مایه پنکیک بردارید و وسط ماهی تابه بریزید و ماهی تابه را دور بدهید تا مایه وسط ماهی تابه کاملا پخش شود.
توجه داشته باشید که پنکیک باید خیلی نازک باشد. بعد از اینکه پنکیک شروع به حباب زدن کرد، پنکیک را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ شود. همه پنکیکها را سرخ کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. انبه را پوست کنید و برش بزنید. یک دانه پنکیک را روی میز بگذارید. یک برش انبه وسط پنکیک بگذارید و یک قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته روی انبه بگذارید.
حالا پنکیک را به صورت مربعی از اطراف تا بزنید تا شبیه بقچه شود. در آخر پنکیک تا شده را از وسط برش بزنید و داخل ظرف سرو بگذارید، نوش جان.
منبع: فرارو
انتهای پیام/
نظر شما