اعزام ۴۰۰ نخبه ایرانی به عمره دانشگاهیان در آذرماه

با آغاز دوباره سفرهای عمره دانشگاهیان، فراخوان ویژه اعزام نخبگان با استقبال گسترده روبه‌رو شد و بیش از ۱۹۰۰ نفر در این طرح ثبت‌نام کردند.

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، با آغاز مجدد سفرهای عمره دانشگاهیان، برای اعزام نخبگان به این سفر معنوی فراخوان ویژه‌ای منتشر شد که با استقبال گسترده نخبگان و مستعدان‌برتر کشور مواجه شد و بیش از ۱۹۰۰ نفر در این فراخوان ثبت‌نام کردند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، پس از بررسی دقیق وضعیت نخبگی متقاضیان توسط بنیاد ملی نخبگان مقرر شد ۴۰۰ نفر از نخبگان و استعدادهای برتر با حمایت مالی بنیاد ملی نخبگان به سرزمین وحی اعزام شوند. این اعزام در نیمه دوم آذرماه و در قالب کاروان‌های مجردی و متأهلی انجام خواهد شد.

بنیاد ملی نخبگان این اقدام را در راستای تقویت هویت دینی و فرهنگی استعدادهای برتر و نخبگان کشور استمرار خواهد داد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1288169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =