عشایر خراسان شمالی ۳۵ درصد گوشت قرمز استان را تولید می‌کنند

سرپرست اداره‌کل امور عشایری خراسان شمالی با اشاره به سهم اثرگذار عشایر در اقتصاد استان گفت: با وجود اینکه عشایر تنها سه درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند، ۲۲ درصد مراتع و ۳۵ درصد تولید گوشت قرمز خراسان شمالی را در اختیار دارند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از بجنورد، میثم وحیدی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایسکانیوز اظهار کرد: این استان حدود هفت‌هزار و ۸۰۰ خانوار عشایری با جمعیت بیش از ۳۰ هزار نفر را در خود جای داده است. به گفته وی، عشایر با وجود اینکه تنها سه درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند، ۲۲ درصد مراتع خراسان شمالی را در اختیار دارند.

وی با اشاره به نقش مهم عشایر در تأمین امنیت غذایی استان گفت: عشایر استان ۶۱۰ هزار رأس دام در اختیار دارند و سالانه ۳۵ درصد گوشت قرمز خراسان شمالی را تولید می‌کنند که نشان‌دهنده سهم قابل توجه این جامعه مولد در اقتصاد منطقه است.
وحیدی در بخش دیگری از سخنان خود از اقدامات حمایتی برای کاهش اثرات خشکسالی خبر داد و خاطرنشان کرد: امسال ۲۳ هزار تن نهاده دامی میان دامداران عشایری توزیع شده تا بخشی از خسارت کمبود بارندگی جبران شود.
سرپرست اداره‌کل امور عشایری همچنین با اشاره به پروژه‌های در دست اجرا در حوزه زیرساختی بیان کرد: سه طرح شاخص آبرسانی در مناطق گلیل شیروان، جیرانسو و میاندشت در حال اجراست که هم‌اکنون هر سه پروژه ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
وی افزود: برای اجرای این طرح‌ها ۹۶۰ میلیارد ریال هزینه شده و با تکمیل آنها، ۳۵۰ خانوار عشایری از نعمت آب پایدار بهره‌مند خواهند شد.
خبرنگار:مهدی عزتی یزدانی
انتهای پیام./
کد خبر: 1288424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =