تدارک ۱۰ هزار نسخه کتاب صوتی در اردبیل

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل، از تهیه و تدارک ۱۰ هزار نسخه کتاب صوتی در کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل خبر داد.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از اردبیل، پروانه رضاقلیزاده،در نشست فعالان عرصه کتاب و کتابخوانی در اردبیل، گفت: در کنار تهیه و تدارک کتاب صوتی در بخش نابینایان، ما نسبت به تهیه یک‌هزار و ۷۱۲ نسخه کتاب بریل در سه کتابخانه مرکزی، سعدالدین وراوینی و شهید رجایی اردبیل اقدام کردیم تا امکان ارائه خدمات به نابینایان فراهم آید.

وی افزود: بخش‌های مختلفی در کتابخانه‌های مرکزی شهرهای مختلف در نظر گرفته شده که علاقه‌مندان در حوزه‌های مختلف می‌توانند از فضای فراهم شده استفاده کنند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل تصریح کرد: به ازای هر ۱۰۰ نفر در استان اردبیل، ۲.۵ متر مربع فضای کتابخانه‌ای داریم که در مجموع ۵۱ هزار متر مربع فضای مطالعاتی و کتابخانه‌ای در استان اردبیل دایر شده است.

رضاقلیزاده به پروژه‌های نیمه‌تمام و در حال تکمیل کتابخانه‌های عمومی نیز اشاره کرد و گفت: تعداد پنج پروژه شامل کتابخانه مرکزی پارس‌آباد، خلخال، کتابخانه مولاکندی، دولت‌آباد و طبقه دوم گرمی در حال احداث است که با تکمیل و راه‌اندازی آنها، چهار هزار و ۱۸ متر مربع به فضای کتابخانه‌ای استان اردبیل افزوده خواهد شد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۴۰۰ هزار نسخه کتاب در کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل به امانت داده شده و تعداد ۶۴ هزار نفر عضو فعال از این کتاب‌ها استفاده کرده‌اند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل اضافه کرد: سرانه عضویت در کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل قابل تأمل است به طوری که بیش از پنج درصد از جمعیت باسواد استان اردبیل عضو کتابخانه‌های عمومی هستند.

رضاقلیزاده تعداد کتابخانه‌های عمومی استان را ۴۹ باب کتابخانه شهری، ۱۹ باب کتابخانه روستایی و ۱۴ باب کتابخانه مشارکتی اعلام کرد و یادآور شد: در کنار ۸۲ باب کتابخانه فعال در استان، ۲ باب پیشخوان، یک باب کتابخانه سیار وجود دارد و بیش از یک میلیون نسخه در کتابخانه‌های عمومی استان کتاب فراهم شده تا علاقه‌مندان بتوانند از کتاب‌های موجود استفاده کنند.

وی به راه‌اندازی بخش نسخ خطی و نفایس چاپی کتابخانه مرکزی نیز اشاره کرد و گفت: اخیرا کتاب‌‎های نفیس کتابخانه عمومی مکتب‌الرضا در مسجد اعظم اردبیل شامل کتاب‌های چاپ سنگی، چاپ سربی و افست به این بخش اهدا شده است.

انتهای خبر/

کد خبر: 1290073

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =