میزبانی میدان شهدا از آیین رونمایی کتاب «حاج‌رحیم»

آیین رونمایی از کتاب «حاج رحیم»؛ روایتی از زندگی و زمانه حاج رحیم احمدی روشن، به قلم فائزه طاووسی در میدان شهدای تهران برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، آیین رونمایی از کتاب «حاج رحیم»، روایتی از زندگی و زمانه حاج رحیم احمدی روشن، به قلم فائزه طاووسی و به همت انتشارات راه‌یار، روز پنجشنبه ۳ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵، ساعت ۲۲:۳۰ باحضور حاج رحیم احمدی روشن، پدر شهید هسته‌ای مصطفی احمدی روشن، امیرحسین ثابتی، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و فائزه طاووسی، نویسنده کتاب در میدان شهدای تهران برگزار می‌شود.

نویسنده در این اثر، مخاطب را به سفری در دل تاریخ شفاهی می‌برد؛ جایی که نان حلال و دقت در جزئی‌ترین مسائل شرعی، سنگ‌بنای تربیت دانشمندی چون مصطفی احمدی‌روشن می‌شود. این کتاب به زوایای مختلف زندگی حاج‌رحیم احمدی‌روشن، از جمله حضور در شهربانی در دوران پهلوی تا کنش‌گری‌های سیاسی و اجتماعی او پس از شهادت فرزندش پرداخته‌است و الگویی عینی از یک پدر تراز انقلاب را ارائه می‌دهد.

تحقیق و پژوهش این اثر نیز ثمره یک هم‌افزایی تیمی در عرصه تاریخ شفاهی است. مرتضی قاضی، میلاد حبیبی و فائزه طاووسی در قامت محققان این پروژه، مسئولیت استخراج روایت‌ها و مستندنگاری زندگی و زمانه حاج‌رحیم را بر عهده داشته‌اند و فرآیند تدوین و نگارش نهایی کتاب نیز توسط فائزه طاووسی به سرانجام رسیده است.

میزبانی میدان شهدا از آیین رونمایی کتاب «حاج‌رحیم»

انتهای پیام/

کد مطلب: 1303441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha