تجدید میثاق بانوان گچسارانی با آرمان‌های شهدا در دهه ولایت و امامت

هم‌زمان با فرارسیدن دهه ولایت و امامت، جمعی از بانوان «محله اسلامی» با حضور در گلزار شهدای گمنام، ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهیدان، با آرمان‌های انقلاب اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب بیعت کردند.

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد؛ در آستانه عید سعید غدیر خم و در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، ۵۰۰ نفر از بانوان فعال «محله اسلامی» با حضور در کنار مزار مطهر شهدای خوش‌نام و گمنام، جلوه‌ای باشکوه از پیوند میان ولایت‌مداری و سیره شهدا را به نمایش گذاشتند.

در این مراسم معنوی که با هدف گرامیداشت دهه ولایت و امامت برگزار شد، شرکت‌کنندگان ضمن غبارروبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدا، با قرائت فاتحه و نثار شاخه‌های گل، یاد و خاطره دلاور مردی‌های رزمندگان اسلام را گرامی داشتند.

بانوان حاضر در این آیین، با تأکید بر ادامه دادن راه شهیدان، بر حفظ حجاب و عفاف و تربیت نسل ولایت‌مدار به‌عنوان رسالت اصلی خود در «محله اسلامی» تأکید کردند.

بخش پایانی این برنامه، به قرائت پرشور زیارت عاشورا اختصاص داشت که با نوای گرم مداحان اهل‌بیت (ع) در فضای گلزار شهدا طنین‌ انداز شد.

شرکت‌کنندگان در پایان این مراسم، با آرمان‌های بلند بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران و منویات مقام معظم رهبری تجدید پیمان کردند و بر ضرورت تداوم راه ولایت تا تحقق تمدن نوین اسلامی تأکید ورزیدند.

گفتنی است، این گردهمایی با هدف تقویت روحیه دینی و بصیرت‌ افزایی در سطح محلات و پیوند میان نسل جدید با ارزش‌های دفاع مقدس برگزار گردید.

خبرنگار: فائزه صداقت‌نژاد

انتهای خبر/

کد مطلب: 1307881

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha