تیم‌های امدادی و عملیاتی، امشب در حرم مطهر امام مستقر می‌شوند /۸۰۰ اتوبوس به مراسم ۱۴ خرداد اختصاص داده شد

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، از استقرار ۷۰۰ تا ۸۰۰ دستگاه اتوبوس برای خدمات‌رسانی به زائران در مراسم ۱۴ خرداد خبر داد و تأکید کرد که با به‌کارگیری ترکیبی از سامانه‌های هوشمند و نیروهای میدانی، هیچ‌گونه خللی در جابه‌جایی مسافران و تردد جاری شهر ایجاد نخواهد شد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز، مدیریت لجستیکی و جابه‌جایی انبوه جمعیت در کلانشهری به وسعت تهران، آن هم در موسم‌های آیینی، خود چالشی برای سنجیدن قابلیت‌های زیرساختی و توان عملیاتی حمل‌ونقل شهری است. در آستانه مراسم رحلت بنیادگذار انقلاب، پایتخت با یکی از حجیم‌ترین عملیات‌های انتقال مسافر در طول سال روبروست؛ جایی که هم‌زمانی حضور گسترده زائران و ضرورت حفظ پایداری شبکه ترددهای جاری شهر، به مهندسی دقیق ترافیک اهمیت دوچندانی می‌دهد. این میان، بهره‌گیری از ظرفیت‌های ناوگان اتوبوسرانی، استقرار تیم‌های فنی در گلوگاه‌های مواصلاتی و استفاده از ابزارهای هوشمند راهبری، ارکان اصلی پیشگیری از قفل‌شدگی معابر و کاهش سردرگمی جمعیت در مسیرهای منتهی به حرم مطهر هستند. بررسی دقیق این تمهیدات، ابعاد فنی و پایش لحظه‌ای این مانور بزرگ شهری را روشن می‌کند.

در ادامه گفت‌وگوی ایسکانیوز با مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران را بخوانید:

علیزاده در پاسخ به اینکه آیا اختصاص اتوبوس‌ها و تقویت مترو منجر به فلج شدن شبکه حمل‌ونقل عمومی در سایر نقاط شهر خواهد شد یا خیر، گفت: مراسم فردا پنجشنبه در شرایطی برگزار می‌شود که سیستم‌های اداری تعطیل هستند و به همین دلیل ناوگان ما حجم بالایی را متحمل نخواهد شد و در این زمینه جای نگرانی نیست.

وی با بیان اینکه حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ دستگاه اتوبوس به این مراسم اختصاص داده شده، اضافه کرد: این اتوبوس‌ها از ساعت ۶ و نیم صبح تا پایان مراسم مورد استفاده قرار می‌گیرند و در میدان‌های اصلی و شهرک‌های دارای تراکم جمعیتی بالا مستقر خواهند شد.

مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران در واکنش به اینکه چگونه جابه‌جایی از محله‌ها صورت می‌گیرد، اظهار کرد: آن دسته از مردم که در محله‌ها و مساجد از قبل با آن‌ها هماهنگ شده و از شرکت در مراسم ۱۴ خرداد استقبال کرده‌اند، مانند سال‌های گذشته به حرم حضرت امام منتقل خواهند شد و امیدواریم هیچ خللی در این زمینه ایجاد نشود.

پروتکل‌های امدادی در برابر گرمای هوا

وی با بیان اینکه برای جلوگیری از توقف اتوبوس‌ها در گلوگاه‌های ترافیکی، تیم‌های فنی در بالاترین سطح آماده هستند، گفت: ما از امشب تیم‌های امدادی و عملیاتی را در حرم مطهر حضرت امام مستقر خواهیم کرد تا برای عملیات جابه‌جایی مسافران که از ساعت ۶ و نیم صبح آغاز می‌شود، آمادگی کامل داشته باشیم.

او با طرح اینکه خودروهای امدادی در مسیرهای اصلی مستقر هستند، اضافه کرد: در صورت بروز هرگونه اشکال فنی در اتوبوس‌ها، خودروهای امدادی به موقع آنها را مورد رسیدگی قرار می‌دهند و با توجه به تجارب سال‌های گذشته، برای تعمیر احتمالی اتوبوس‌ها هیچ نگرانی یا کمبودی نداریم.

هدایت هوشمند و نظارت میدانی

علیزاده در پاسخ به اینکه آیا از سامانه‌های هدایت هوشمند برای اطلاع‌رسانی درباره وضعیت تراکم در ۱۷ مبدأ اصلی استفاده خواهد شد، گفت: ما بر اساس سامانه‌های هوشمندی که در اختیار داریم، ناوگان را مدیریت و هدایت می‌کنیم و این کار را با تکیه بر سامانه‌هایی مانند دی آی اس، جی پی اس و ای بی اس و دستگاه‌هایی که در اتوبوس‌ها نصب شده، انجام خواهیم داد.

مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران در واکنش به اینکه آیا در فرایند اطلاع‌رسانی و مدیریت ناوگان همچنان از واحدهای نظارت میدانی و بلندگوها استفاده خواهد شد یا خیر، اظهار کرد: ما از نیروهای میدانی هم استفاده می‌کنیم، اما شکل کار ترکیبی خواهد بود. با توجه به شرایط خاصی که در اثر جنگ اخیر بر کشور حاکم شده، عملیات ناوگان اتوبوسرانی در مراسم فردا با ترکیبی از نیروهای میدانی و سامانه‌های هوشمند انجام خواهد گرفت.

مهندسی خروج و پیشگیری از سرگردانی زائران

او با طرح اینکه حساس‌ترین بخش عملیات، لحظه پایان مراسم و خروج هم‌زمان جمعیت است، اضافه کرد: مانند سال‌های گذشته، محل استقرار اتوبوس‌های شرکت واحد مشخص است و برای هر اتوبوس مسیرهای تردد تعیین شده است.

وی با بیان اینکه برای جلوگیری از سردرگمی مسافران، در محل دپوی اتوبوس‌ها بنرهای آگاهی‌رسانی نصب شده، گفت: محل دپوی اتوبوس‌های شرکت واحد با دیگر اتوبوس‌هایی که از شهرستان‌ها عازم مراسم می‌شوند مجزاست و اجازه نخواهیم داد مردم فردا سرگردان شوند یا اختلالی در جابه‌جایی‌ها اتفاق بیفتد.

علیزاده در پاسخ به اینکه آیا مراسم ۱۴ خرداد می‌تواند به عنوان یک مانور برای بازنگری در ظرفیت ترمینال‌ها و نقاط تخلیه مسافر برای مراسم‌های آینده باشد، گفت: این کار مسبوق به سابقه است و ما تجربه سالیان طولانی را در مجموعه حمل‌ونقل شهری داریم و اجرای چنین عملیاتی برای کارکنان شرکت واحد اتفاق جدیدی نیست.

مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران ادامه داد: ما تمام نقاط ضعف و قوت را شناسایی کرده‌ایم و با تکیه بر همین شناسایی‌ها، به‌ویژه در زمینه نقاط ضعف، تلاش می‌کنیم هر سال عملکرد بهتری نسبت به سال قبل داشته باشیم. تجربه سال‌های متمادی در برگزاری مراسم‌های ملی و مذهبی ره توشه‌ای است تا بتوانیم بهترین خدمات‌رسانی را به شهروندان ارائه کنیم.

انتهای پیام/

کد مطلب: 1307957

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha