امام خمینی(ره) شخصیتی جامع در علم، عرفان و سیاست بود

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با تبیین جایگاه امام خمینی(ره) در تاریخ انقلاب اسلامی گفت: امام راحل شخصیتی جامع و برخوردار از ابعاد گوناگون علمی، معنوی و سیاسی بود و در علوم اسلامی، شجاعت، صلابت و اقتدار جایگاه برجسته‌ای داشت.

به گزارش خبرنگار ایسکانیوز از سیستان و بلوچستان، آیت‌الله محامی در مراسم بزرگداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره) و بیعت با رهبر جدید انقلاب اسلامی ضمن تسلیت این مناسبت و تبریک فرا رسیدن عید سعید غدیر خم، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا، امام شهدا، امام شهید و شهدای جنگ رمضان، اظهار داشت: نام و یاد شهدا از دانش‌آموزان تا نخبگان، سرداران رشید و رهبر عزیز را گرامی می‌داریم و از خداوند متعال می‌خواهیم ما را در مسیر ولایت ثابت‌قدم بدارد و عاقبت همه ما را ختم به شهادت گرداند.

وی با اشاره به جایگاه انسان در نظام آفرینش افزود: انسان موجودی است که در وجود او هم جنبه‌های مادی و هم معنوی قرار داده شده و می‌تواند با انتخاب مسیر صحیح به بالاترین درجات یا پایین‌ترین مراتب سقوط کند.

آیت‌الله محامی با اشاره به شخصیت امیرالمؤمنین(ع) گفت: آن حضرت جامع‌الاضداد بود؛ در علم، شجاعت و زهد در اوج قرار داشت و در عین قدرت سیاسی، نهایت تواضع را داشت.

وی افزود: برخی تصور می‌کنند غدیر مایه اختلاف است، اما با نگاه تمدنی و فرامذهبی، غدیر محور وحدت امت اسلامی است و اصل این واقعه مورد پذیرش همه فرق اسلامی قرار دارد و اختلاف تنها در تفسیر واژه مولا است.

امام جمعه زاهدان با اشاره به شخصیت امام خمینی(ره) اظهار داشت: امام راحل شخصیتی جامع بود و همانند دریایی از کمالات در وجود خود داشت؛ در علوم اسلامی از فقه و اصول تا فلسفه، عرفان و تفسیر پیشتاز بود و در شجاعت، صلابت، اقتدار و قاطعیت کسی به پای ایشان نمی‌رسید.

وی ادامه داد: امام در نیمه‌شب با تهجد و مناجات در اوج خضوع بود، اما روز در برابر ابرقدرت‌های شرق و غرب با اقتدار کامل ایستادگی می‌کرد و شعار «نه شرقی، نه غربی، جمهوری اسلامی» را مطرح ساخت.

آیت‌الله محامی افزود: امام راحل در عین اقتدار در برابر دشمن، در برابر خانواده‌های شهدا متواضع و اشک‌ریز بود و نسبت به بیت‌المال و مسائل کشور حساسیت ویژه داشت.

وی تأکید کرد: انقلاب اسلامی، نهادهای انقلابی و شاگردان برجسته از برکات وجودی امام خمینی(ره) هستند و یکی از شاگردان برجسته ایشان، امام شهید ما بود که خود دریایی از فضائل به شمار می‌رفت.

نماینده ولی‌فقیه در استان با اشاره به ویژگی تکلیف‌مداری امام خمینی(ره) و امام شهید بیان داشت: امام شهید ایمان عمیقی به قرآن و وعده‌های الهی داشت و همواره تأکید می‌کرد آینده از آن جبهه مقاومت است و ایران اسلامی پیروز خواهد شد.

وی افزود: امام شهید مسیر عزت و مقاومت را با الهام از سیدالشهدا(ع) طی کرد و در نهایت همراه جمعی از یاران خود به فیض شهادت نائل آمد.

آیت‌الله محامی در پایان با قدردانی از حضور گسترده مردم در صحنه‌ خاطرنشان کرد: این حضور نشان‌دهنده پایبندی مردم به اسلام، انقلاب و ولایت است و از خداوند می‌خواهیم همه ما را در این مسیر ثابت‌قدم بدارد.

خبرنگار: مبینا میر

انتهای پیام/

کد مطلب: 1307994

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha