یحیی سریع: سه عملیات بزرگ علیه عربستان انجام شد

سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت: ما فرودگاه ملک خالد در ریاض، پالایشگاه آرامکو در رابغ، فرودگاه ابها، پایگاه هوایی خمیس مشیط و اردوگاه عکیفه در عسیر را هدف قرار دادیم.

به گزارش گروه بین الملل ایسکانیوز؛ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن، اعلام کرد: نیروهای مسلح یمن سه عملیات بزرگ را با استفاده از شمار زیادی موشک بالستیک انجام داده‌اند.

به نقل از المیادین، سریع گفت: ما فرودگاه ملک خالد در ریاض، پالایشگاه آرامکو در رابغ، فرودگاه ابها، پایگاه هوایی خمیس مشیط و اردوگاه عکیفه در عسیر را هدف قرار دادیم.

وی افزود: نیروهای مسلح یمن با استفاده از شمار زیادی موشک بالستیک، سه عملیات بزرگ انجام دادند.

در این راستا یک منبع نظامی نیز گفت که نیروهای مسلح یمن با بیش از ۲۰ حمله، محل تجمع نیروهای سعودی را در حدفاصل «رأس‌العاره» و «السوقیا» هدف قرار دادند.

براساس گفته این منبع نظامی، هدف قرار دادن محل تجمع نیروهای «دشمن سعودی»، منجر به ده‌ها کشته و زخمی و همچنین انهدام و آتش گرفتن چندین دستگاه خودرو شد. شمار زیادی از مجروحان این حمله نیز به بیمارستان‌های عدن و لحج منتقل شده‌اند.

این منبع نظامی همچنین اظهار کرد که گزارش‌های ساختگی که مکرراً از سوی شبکه‌های «سعودی» پخش می‌شود، صرفاً نشان‌دهنده شکست آن‌هاست و تلاشی برای خوراندن پیروزی‌های خیالی به مخاطبانشان محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: نیروهای مسلح یمن تداوم موفقیت خود در دفع تلاش‌های سعودی برای تجمیع نیرو در مناطق مختلف استان تعز را تأیید می‌کنند.

کد مطلب: 1320556

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha