تهران- ایسکانیوز:انتخابات هشتمین دوره هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران از ساعت ۸ صبح امروز آغاز شده است و تا کنون بیش از 600 نفر برگ رای خود را دریافت کرده اند.

انتخابات این دوره در مصلی تهران برگزار می شود و به نظر می‌رسد هزینه های سرسام آور چند روز گذشته هنوز به اتمام نرسیده است و کاندیداها با مهمانی ناهار در رستوران های اطراف مصلی و توزیع تغذیه در محوطه مصلی هنوز به جمع اوری رای مشغول هستند. البته در روند برگزاری انتخابات امروز هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با توجه به مصوبه انجمن نظارت بر انتخابات رای وکالتی در این دور قابل پذیرش نیست و تنها صاحب کارت بازرگانی شخصا باید به محل برگزاری انتخابات مراجعه کند.ابراهیم بهادرانی رئیس هیئت نظارت بر انتخابات با حضور در جمع خبرنگاران گفت: روند رای گیری به این صورت است که هرکس که وارد سالن می شود باید کارت بازرگانی خود را نشان داده تا مطابق با آن بتواند رای بدهد البته کسانی می توانند در این رای گیری شرکت کنند که کارت هوشمند بازرگانی داشته باشند.وی افزود احتمالا کمتر از 5 هزار نفر تا ساعت 18 امروز اقدام به حضور در انتخابات هشتمین دوره هیئت نمایندگان اتاق تهران می کنند. این امر در حالی است که در دور گذشته 2400 نفر رای داده بودند.وی درباره تمدید زمان رای گیری گفت: بر اساس مصوبه قرار است رای گیری تا ساعت 18 امروز ادامه داشته باشد اما احتمالا بنا به خواست اعضا ممکن است تا ساعت 21 نیز تمدید شود.

همچنین خسروتاج رئیس انجمن نظارت بر انتخابات نیز از همان ساعات نخست برگزاری انتخابات هشتمین دوره هیئت نمایندگان در مصلی حضور یافته است.

 


کد مطلب: 237647

وب گردی

وب گردی