تهران- ایسکانیوز: معاون نظارت شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه 250 میلیارد تومان بودجه به منظور حفظ باغات پیوسته در سال 93 مصوب شده است و به زودی به 500 میلیارد تومان افزایش خواهد داشت گفت: مطابق برنامه 5 ساله دوم برنامه محور بودن ملاک نظارت در حوزه فعالیت این معاونت و خط قرمز آن در سال 94 خواهد بود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایسکانیوز: عباس جدیدی در نشست خبری امروز دوشنبه که در تالار الغدیر شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد اظهار داشت: یکی از بهترین مصوبات شورای اسلامی شهر تهران در سال 93 شناسنامه دار کردن باغات و حفظ باغات پیوسته به ویژه باغات کن بود که در این زمینه کمیسیون محیط زیست شورا مبلغ 150 میلیارد تومان را پیشنهاد کرد اما در صحن شورا مبلغ 250 میلیارد تومان تصویب شد و هم اکنون صحبت از 500 میلیارد تومان است که امیدواریم به زودی این مبلغ نیز تصویب شود.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه اختصاص این بودجه نشان از اهمیت شورای شهر به حفظ باغات دارد افزود: با نظارت های صورت گرفته در سال گذشته شاهد دخالت مدیریت شهری در حفظ باغات و درختان بودیم و در این زمینه 10 تا 15 درصد نیز تخلف داشته ایم.

جدیدی در ادامه برنامه محور عمل کردن را از مهمترین برنامه های این حوزه در سال 94 اعلام کرد و گفت: مطابق برنامه 5 ساله دوم باید برنامه محور بودن را ملاک نظارت قرار دهیم و نظارت هایی که در عملکرد مناطق تا کنون صورت گرفته است بر روی برنامه محور بودن شهرداران متمرکز می شود.

وی با تأکید بر اینکه با اجرای این برنامه شهرداران مناطق نمی توانند به صورت خودمختار عمل کنند ادامه داد: با این طرح شهرداران مطابق برنامه نسبت به اجرای صحیح برنامه ها طی 5 سال اقدام می کنند و مناطقی که انحراف داشته باشند مورد برخورد قرار می گیرند.

جدیدی همچنین برنامه محور بودن را خط قرمز معاونت نظارت عنوان کرد.

معاون نظارت شورای اسلامی شهر تهران به دیگر برنامه های سال 94 این معاونت پرداخت و گفت: از طرح هایی که در سال 94 پیگیر آن خواهیم بود طرح ناظر نمونه و شهروند نمونه است که با توجه به اهمیت این دو موضوع به شکل جدی دنبال می شود و در راستای آن قصد داریم تا از مردم در بحث نظارت استفاده کنیم و در واقع فرهنگسازی در زمینه شهروند نمونه را داشته باشیم.

وی در ادامه بر نقش مهم شورایاری ها تأکید کرد و افزود: در سال 94 شورایاری ها هم در بحث نظارت ورود خواهند داشت چرا که از ظرفیت های مناسب و اثربخشی در زمینه نظارت برخوردار هستند.

جدیدی خاطر نشان کرد: در سال 93 بحث شورایاری ها دو پنجم وقت سهم شورا را به خود اختصاص داد که به خوبی هم به مرحله اجرا درآمد. چرا که ما معتقد به حکومت محلی هستیم و باید اداره شهر را بیش از گذشته به دست مردم بسپاریم.

همچنین در مورد دخالت شورایاری ها بر نظارت قصد داریم از آنها به صورت هدفمند و قانونمند استفاده کنیم و این موضوع از مباحث مبنایی ما در سال 94 خواهد بود.

وی در ادامه به بیان گزارش آماری فعالیت های انجام شده در معاونت نظارت شورای اسلامی شهر تهران در سال 93 پرداخت و گفت: 15 مورد دیدار مردمی در مناطق شهرداری، 15 مورد بازدید از پروژه های در دست اجرا در مناطق شهرداری، 18 مورد حضور کارشناسان به همراه اعضای شورای اسلامی شهر تهران در مناطق شهرداری، 17 مورد بازدید کارشناسان از پروژه های در حوزه ساخت و ساز، 2191 مورد بررسی پرونده های شهرسازی از سوی کارشناسان از طریق سامانه شهرسازی، 16 مورد مأموریت و اعزام کارشناسان به مناطق شهرداری و شرکت ها و سازمان های تابعه، حدود 1700 مورد رسیدگی به درخواست و شکایات مردمی در حوزه شهرسازی و... و 2716 مورد راهنمایی کارشناسان به ارباب رجوع حضوری و تلفنی از مهمترین فعالیت های این معاونت در سال 93 بوده است.

معاون نظارت شورای اسلامی شهر تهران خاطر نشان کرد: از لحاظ تحلیل کیفی نیز این معاونت در 4 محور اصلی شهرسازی و معماری شامل طرح تفصیلی و شوراهای معماری مناطق، ساماندهی اموال و املاک شهرداری تهران و ارتقای کیفیت خدمت رسانی به شهروندان در این حوزه، ساماندهی قراردادهای منعقد شده و نظارت بر پیمانکاران و ارائه دهندگان خدمات غیرمستقیم به شهروندان و ارتقا و توسعه شهر الکترونیک شامل دفاتر خدمات الکترونیک، هوشمندسازی سیستم ها و حذف قواعد ناکارآمد به عنوان خطوط کلی فعالیت های این معاونت احصاء شد.
کد خبر: 241891

وب گردی

وب گردی