آموزش آشپزی / روش متفاوت برای پخت باقالی

باقالی پخته نوعی خوراکی خوشمزه و محبوب ایرانی است که هم‌زمان با فرارسیدن فصل بهار پخت آن رواج پیدا می‌کند.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ باقلا یکی از گیاهان خوراکی است که هم‌زمان با فرا رسیدن بهار به بازار می‌آید و در میان ایرانیان یک خوراکی محبوب است. از آنجا که فصل رویش باقلا در بهار است، بسیاری از افراد این گیاه خوشمزه و مفید را برای روزهای پاییز و زمستان ذخیره می‌کنند. روش‌های ذخیره کردن باقلا شامل خشک کردن و فریز کردن آن است.

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی / طرز تهیه باقالی پلو با خوراک کوفته قلقلی

معمولا کسانی که به خوردن باقالی پخته در فصل پاییز و زمستان علاقه دارند، دانه‌های باقالی را به صورت درسته و با پوست داخل فریزر ذخیره می‌کنند تا هر زمان بخواهند آن را بپزند. ما به صورت سنتی معمولا باقلا را با آب و نمک می‌پزیم و همراه با گلپر و آبلیمو سرو می‌کنیم، اما در این مطلب می‌خواهیم یک سس ویژه و روش متفاوت برای مزه‌دار کردن باقالی پخته را به شما آموزش بدهیم که طعم باقالی را بسیار متفاوت و خوشمزه‌تر می‌کند، پس در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم

باقالی پوست گرفته: نیم کیلو

روغن زیتون: ۵ قاشق غذاخوری

رب انار: ۱ قاشق غذاخوری

پودر سماق: ۱ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و پودر سیر: از هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری

پودر گلپر: ۱ قاشق غذاخوری

پودر تخم گشتیز: ۱ قاشق مرباخوری

سرکه: ۱ فنجان

طرز تهیه پخت باقالی

آموزش آشپزی / روش متفاوت برای پخت باقالی

برای درست کردن این باقالی خوشمزه ابتدا باقالی را با مقداری آب و نمک داخل قابلمه بریزید و روی اجاق گاز قرار بدهید تا باقالی بپزد. بعد از اینکه باقالی پخت آن را آبکش کنید و داخل صافی بریزید تا آب اضافه‌اش کشیده شود. در مرحله بعد روغن زیتون را داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا گرم شود، سپس باقالی‌های پخته را داخل روغن زیتون بریزید و چند دقیقه تفت بدهید. حالا رب انار و سرکه را اضافه کنید و هم بزنید تا با باقالی‌ها مخلوط شود. در این مرحله نمک، فلفل سیاه، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و سماق را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر مواد را با حرارت متوسط تفت بدهید. در آخر پودر گلپر را روی مواد بریزید و یک دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. باقالی خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

کد خبر: 1268008

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =