تهران-ایسکانیوز:  رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان گفت: باید درباره راه حلها صحبت کنیم،روی آنها توافق کنیم و سپس نگارش را آغاز نماییم.

دقایقی پیش دیدار محمد جواد ظریف و فیلیپ هاموند وزیرخارجه انگلیس آغاز شد.

در ادامه دیدارهای سخت و فشرده امرز تیم هسته ای کشورمان، محمد جواد ظریف و خانم فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در بروکسل با یکدیگر دیدار و گفتگو کردند.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان در دیدار با موگرینی آخرین تحولات مربوط به روند مذاکرات هسته ای،رابطه ایران و اتحادیه اروپا و همچنین آخرین تحولات منطقه ای را مورد گفتگو و تبادل نظر قرار داد.

ظریف در این دیدار گفت: باید درباره راه حلها صحبت کنیم،روی آنها توافق کنیم و سپس نگارش را آغاز نماییم.

وی تاکید کرد: روی هیچ موضوعی توافق نخواهد شد مگر آنکه روی تمامی موضوعات توافق شود.

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان بیان داشت: ما همواره برنقش اروپا و توسعه همکاریها با کشورهای اروپایی تاکید کرده ایم و دستیابی به توافق در موضوع هسته ای می تواند جهشی در این همکاریها ایجاد نماید.

فدریکا موگرینی گفت: باید همه تلاش کنند تا فاصله های موجود در مذاکرات را کاهش دهند و شخصا نهایت سعی خود را خواهم کرد تا نقش خود را در این زمینه بخوبی ایفا نمایم.

و ی بیان داشت: انگیزه اروپاییان برای به ثمر نشستن تلاشها جهت دستیابی به توافق هسته ای بالاست و نقش موثرترخود را ایفا خواهند نمود.

طرفین همچنین آخرین تحولات مربوط به سوریه و عراق، تهدید تروریزم و داعش در این دو کشور و درمنطقه و ضرورت مبارزه با آن را مورد تاکید قرار دادند.
کد خبر: 242140

وب گردی

وب گردی