ابراهیم آشتیانی در گفت و گو با ایسکانیوز گفت: دربی های امسال و سال های اخیر دیگر حساسیت و شور زمان های ما را ندارد،زمان ما مردم از چند روز قبل از بازی خود را آماده دیدن دربی می کردند و بازی برایشان جذابیت داشت.
آنها به ورزشگاه می آمدند و از دل و جان برای تیم محبوبشان مایه می گذاشتند اما حالا بیشتر مردم حتی تاریخ دقیق دربی را نمی دانند و این از بی کیفیت شدن فوتبال و از کمرنگ شدن ان بین مردم خبر می دهد.
الان بین دو تیم استقلال و پرسپولیس بیشتر جنگ روانی و حاشیه است تا اصل فوتبال که منظور همان تاکتیک و تکنیک در داخل زمین است،بازیکنان جوان باید حاشیه را کنار بگذارند و جایگاه فوتبال را به جای اصلی خود برسانند تا تماشاچی برای یک بازی جذاب و دیدنی به ورزشگاه بیاد،نه اینکه یک بازی یکنواخت و خسته کننده را ببینند.
وی در جواب اینکه کدام تیم موقعیت بهتر و شانس برنده شدن در دربی را دارد گفت: پرسپولیس با نفرات جوان تر و سر حال تر برای مسابقه خود را اماده کرده است و کار برانکو قابل تحسین است،برانکو سر مربی خوبی است ولی نباید بازیکنان دربی باز و با تجربه استقلال را در نظر نگیریم، استقلال هم بازیکنان با تجربه و خوبی دارد.
پیشکسوت پرسپولیس در ادامه گفت: هر دو تیم در خط دفاعی ضعف دارند و باید شاهد بازی جذاب و پر گلی باشیم و من احساس میکنم که پرسپولیس سر تر است و با نتیجه دو بر یک پیروز میدان می شود و زمین را ترک می کند.
آشتیانی همچنان افزود: بهترین خاطره من در دوران دربی ان بازی بود که ما 3 گل به استقلال زدیم و پیروزی تاریخی رو به ثبت رساندیم و تلخ ترین خاطره من بازی بود که یک بر صفر جلو بودیم و تیم ما خیلی قوی تر از استقلال بود اما دقیقه 91 بازی بر اثر یک ضد حمله و حرکت خوب نتیجه یک بر یک شد و بازی به اتمام رسید.
602/605